Samsung Galaxy SmartTag, 4-Pack

Samsung Galaxy SmartTag, 4-Pack

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

438,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

Samsung Galaxy SmartTag, 4-Pack

 

 

Eticheteaza-l, gaseste-l, pur si simplu inteligent

 

1. Eticheteaza-l

Trebuie sa tii ceva sub observatie? Ataseaza un Galaxy SmartTag+ acelor lucruri pretioase din viata.

  

2. Gaseste-l

Daca ti-ai pierdut obiectul, lanseaza aplicatia si vezi unde l-ai avut ultima data. Refacerea pasilor este usoara.

  

3. Pur si simplu inteligent

Iata! Datorita Galaxy SmartTag+, gasirea obiectelor pierdute este inteligenta si simpla.

 

Gasirea lucrurilor importante din viata ta

SmartTag+* alimentat prin Bluetooth se ataseaza cu usurinta la chei, genti sau chiar animalului de companie al familiei. Daca banui ca obiectul pierdut se afla in apropiere, dar nu il gasesti, atinge butonul de apel de pe telefonul mobil si urmareste sunetul familiar al tonului tau de apel, care te va suna la volumul setat.

*Galaxy SmartTag+ au o autonomie Bluetooth de pana la 120m, fara obstacole. Performanta reala poate varia in functie de mediul in care sunt utilizate.

 

Localizeaza-ti lucrurile de departe

Obiectul tau etichetat este in afara ariei de localizare? Nicio problema!
Chiar si atunci cand este offline, Galaxy Find Network* poate folosi datele scanate, pentru a-l gasi in mod privat. Poti utiliza si alte dispozitive pe care le detii, pentru a-ti localiza obiectele.

*Aceasta functie este disponibila numai cu dispozitive Galaxy.

 

Confort cu un singur clic pentru casa ta inteligenta

Cu SmartTag+, casa ta inteligenta tocmai a devenit mult mai confortabila. SmartTag+ poate controla diverse dispozitive IoT cu o singura apasare de buton, astfel incat sa poti aprinde luminile din casa ta, chiar inainte de a pasi inauntru.

*Dispozitivele IoT trebuie sa fie inregistrate in aplicatia SmartThings pentru ca functia sa-si indeplineasca rolul. **Butonul de pe SmartTag+ nu functioneaza, daca nu este conectat la dispozitivul mobil al utilizatorului. ***Produsele IoT sunt vandute separat. ****Dispozitivele compatibile din aplicatia SmartThings pot fi verificate pe site-ul SmartThings.

 

Confortul vine in perechi

Cand descoperi confortul SmartTag+, vei gasi o multime de lucruri in jurul casei pe care vei dori sa le etichetezi. Deci, acestea sunt vandute individual sau vin ambalate cate doua in pachet, pentru un confort si mai mare.

 

AR Finding te duce, pas cu pas, spre obiectele pierdute

AR Finding iti ofera un mod vizual unic de a localiza un obiect pierdut cu un SmartTag+ atasat. Iti permite chiar sa stii ca esti aproape, printr-o lumina verde, sclipitoare, cand te afli la destinatie. Iti arata calea pe ecranul telefonului tau, prin intermediul aplicatiei SmartThings.

*Pentru Galaxy SmartTag+, este necesara conectarea si inregistrarea contului Samsung pe SmartThings Find. Galaxy SmartTag+ trebuie sa fie asociat cu smartphone-uri Galaxy cu banda foarte larga (UWB) cu Android 11 sau o versiune ulterioara, pentru a functiona complet. **AR Finding functioneaza intre dispozitive care accepta tehnologia UWB. UWB este acceptat pe Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra si Galaxy Z Fold2. ***Precizia poate fi redusa daca exista un obstacol intre tine si eticheta, ca atunci cand eticheta se afla intr-un sertar, dincolo de un perete sau intr-o masina.