Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm,Gray Titanium, BT

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm,Gray Titanium, BT

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

2.299,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm,Gray Titanium, BT

 

galaxy-watch5-pro-kv.jpg (1920×743)

 

Ramai pe drumul bun cu functia Monitorizare GPS traseu

Cristal de safir de doua ori mai rezistent

Cea mai mare baterie la modelele noastre de wearables

Ceasul inteligent conceput pentru aventurieri

 

Ghidul tau catre aventura

 

 

Monitorizeaza-ti evolutia cu fiecare antrenament

Functia complet noua Traseu antrenament iti permite sa importi traseele de antrenament in format GPX de pe smartphone pe ceas, sincronizand lista de trasee.

 

 

Parcurge distanta, apoi utilizeaza Track Back pentru a te intoarce, imediat, de unde ai inceput. Este usor sa ramai pe drumul bun, datorita navigatiei pentru biciclisti si excursionisti, ghidata de voce sau de vibratii, pas cu pas.

 

 

 

Energie pe tot parcursul antrenamentului tau

Antreneaza-te intens stiind ca ceasul tau poate tine pasul, avand cea mai mare capacitate a bateriei din gama noastra de wearables.

 

 

Pe locuri. Fii gata. Obiective

 

Nu rata niciodata o bataie a inimii

Puternicul senzor 3 in 1 Samsung BioActive Sensor controleaza in mod eficient trei senzori de sanatate, un senzor optic pentru Frecventa cardiaca, unul electric pentru inima si unul pentru Analiza impedantei bioelectrice.

Monitorizeaza-ti ritmul cardiac si urmareste-ti sanatatea cardiovasculara pentru a detecta ritmurile cardiace neobisnuite si pentru a-ti monitoriza tensiunea arteriala.

BioActive Sensor poate inregistra tensiunea arteriala, ajutandu-te sa monitorizezi tensiunea arteriala ridicata sau scazuta.

 

galaxy-watch5-pro-monitoring-display.jpg (823×963)

 

 

Sa vedem din ce esti facut

Gestioneaza-ti corpul din interior spre exterior cu informatii despre procentul de grasime corporala (BIA) si greutatea muschilor scheletici. Tot feedbackul personal de care ai nevoie pentru a te mentine pe drumul cel bun.

 

galaxy-watch5-pro-monitoring-side.jpg (807×785)

 

 

Priveste cum se aduna beneficiile

Numara pasii, caloriile si multe altele. Ceasul va detecta activitatea fizica pentru a-ti monitoriza antrenamentele – acceptand peste 90 de exercitii. Apoi, verifica-ti progresul acolo.

 

galaxy-watch5-pro-fitness-visual.jpg (1080×885)

 

galaxy-watch5-pro-fitness-display.png (908×998)

 

Monitorizarea somnului de la A la Zzz

Tehnologia noastra imbunatatita de monitorizare a somnului urmareste etapele de somn pentru a te ajuta sa-ti creezi obiceiuri de somn mai sanatoase si sa-ti identifici tipul de somn prin intermediul a 8 simboluri de somn cu animale. De asemenea, vei primi rapoarte de somn pe timp de noapte, astfel incat sa te poti odihni linistit.

 

 

Conceput pentru a performa

 

galaxy-watch5-pro-performance-visual.jpg (1080×881)

 

Mai puternic decat cel mai dur antrenament

Acum, ecranul frontal este de 2 ori mai rezistent datorita cristalului de safir. Pare chiar indestructibil cu carcasele din titan negru sau gri pentru a suporta loviturile puternice.

 

galaxy-watch5-pro-durability-waterproof-image.jpg (1080×810)

 

Profita de puterea Google

Tot ceea ce ai nevoie la indemana ta – de fapt, la incheietura mainii. Sistemul de operare autonom Wear faciliteaza instalarea unor aplicatii precum Google Maps sau Youtube Music.

 

galaxy-watch5-pro-os-watch.jpg (687×484)

 

 

Era si timpul ca un ceas sa arate atat de bine

galaxy-watch5-pro-design-watch.jpg (1080×1045)

Perfect pentru alergare sau pentru podium

Forjat cu un corp din Titan premium si cristal de safir uimitor. Watch5 Pro uimeste prin culori clasice si un stil premium pentru un ceas atemporal.

 

galaxy-watch5-pro-colormaterial-vusial-1.jpg (790×1000)

 

Infrunta orice provocare

De la analog la digital, de la vintage la modern, selecteaza un cadran de ceas care sa te ajute sa infrunti ziua. Alege din setul clasic sau din diferitele cadrane de ceas.

De la analog la digital, de la vintage la modern, selecteaza un cadran de ceas care sa te ajute sa infrunti ziua. Alege din setul clasic sau din diferitele cadrane de ceas.

 

 

galaxy-watch5-face-visual-02.jpg (553×849)
galaxy-watch5-face-visual-01.jpg (553×849)
galaxy-watch5-face-visual-02.jpg (553×849)
galaxy-watch5-face-visual-03.jpg (553×849)
galaxy-watch5-face-visual-05.jpg (553×849)