Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch5, 40mm, Graphite , LTE

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch5, 40mm, Graphite , LTE

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

1.699,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch5, 40mm, Graphite , LTE

 

 

Monitorizare somn

Monitorizarea starii de sanatate si wellness

O baterie cu 13% mai mare pentru utilizare zilnica 

Ceasul inteligent pentru obiectivele de wellness de zi cu zi

 

 

Verifica-ti starea de sanatate oricand

Te ajuta sa monitorizezi somnul mai bine

Cunoaste-ti somnul cu ajutorul tehnologiei imbunatatite de monitorizare a somnului. Planifica-ti ora de culcare, detecteaza sforaitul, intelege si urmareste etapele de somn (treaz, usor, profund, REM) prin intermediul a 8 simboluri de somn de animale care reprezinta tipul tau de somn. Nopti mai bune duc la zile mai bune. 

 

 

Monitorizeaza-ti inima

 

Samsung BioActive sensor

Puternicul senzor 3 in 1 Samsung BioActive Sensor controleaza in mod eficient trei senzori de sanatate. Senzorul de analiza a impedantei bioelectrice, senzorul cardiac electric (ECG) si senzorul optic de ritm cardiac.

 

galaxy-watch5-bottm-bioacitive-sensor.jpg (1440×600)

 

 

Senzor de analiza a impedantei bioelectrice (BIA)

Monitorizeaza totul, de la procentul de grasime corporala (BIA) la greutatea muschilor scheletici. Tot feedback-ul personal de care ai nevoie pentru a-ti monitoriza progresul catre o viata mai sanatoasa. 

galaxy-watch5-bioacitive-sensor-bia.jpg (710×714)
  

Senzor cardiac electric (ECG)

Urmarirea ECG in timp real te ajuta sa ramai sincronizat cu inima ta, masurandu-ti ritmul si frecventa cardiaca pentru orice probleme.

galaxy-watch5-bioacitive-sensor-ecg.jpg (710×714)
  

Senzor optic de ritm cardiac

Monitorizeaza-ti ritmul cardiac si urmareste-ti sanatatea cardiovasculara pentru a detecta ritmurile cardiace neobisnuite si pentru a iti monitoriza tensiunea arteriala.

galaxy-watch5-bioacitive-sensor-hr.jpg (710×714)

 

Fiecare pas conteaza

Te antrenezi? Ceasul tau iti numara pasii, caloriile si chiar si rutina. Suporta chiar si peste 90 de exercitii pe care le poti urmari de pe ceas.

 

Este timpul sa faci totul

 

galaxy-watch5-performance-right-visual.jpg (1025×1035)

 

 

Inapoi instant la incheietura mainii tale

Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a ajunge de la 0% la 45% de incarcare. Da, ai citit bine. Cu o baterie mai mare decat cea a modelelor anterioare si incarcare rapida, esti gata de plecare in cel mai scurt timp.

 

galaxy-watch5-battery.jpg (1080×637)

 

Fa cunostinta cu afisajul din cristal de safir

Iti prezentam ceasul nostru durabil Galaxy Watch. Rezistent la apa,cu un afisaj frontal mai dur, realizat cu cristal de safir premium, care este de 1,6 ori mai rezistent la zgarieturi. Cam tot ce va pregateste ziua.

galaxy-watch5-durability-visual-water.jpg (600×400)

 

 

Priveste ce poti face

Navighezi in urmatoarea aventura cu Google Maps, transmiti clipuri video de pe YouTube, trimiti mesaje text, primesti ajutor de la Bixby sau de la asistentul Google si efectuezi apeluri sau navighezi pe internet. Toate aceste lucruri le poti face pe telefon? Le poti face pe Galaxy Watch5. In plus, cu Smart Switch, pastrarea datelor de la ceasul Galaxy Watch anterior este, de asemenea, o joaca de copii. Am mentionat ca arata si ora?

 

galaxy-watch5-os-model.jpg (1080×889)

 

Cu adevarat atemporal

 

galaxy-watch5-design.jpg (1080×1080)

 

Infrunta ziua in stilul tau

De la analog la digital, de la vintage la modern, selecteaza un cadran de ceas care sa te ajute sa infrunti ziua. Alege din setul clasic sau din diferitele cadrane de ceas.

 

Disponibil in culori uluitoare, special concepute pentru a-ti completa look-ul. Alege dintre Graphite, Sapphire, Silver pentru Galaxy Watch5 mare – sau Graphite, Pink Gold, Silver pentru Watch5 mic.

 

 

galaxy-watch5-colors-silver.jpg (240×240)
galaxy-watch5-colors-graphite.jpg (240×240)
galaxy-watch5-colors-pink-gold.jpg (240×240)
galaxy-watch5-colors-sapphire.jpg (240×240)