AIWA 40" DLED TV ANDROID TV

AIWA 40" DLED TV ANDROID TV

Acest televizor AIWA de 40″ cu tehnologie DLED si sistem de operare Android ofera o experienta de vizionare de inalta calitate. Acesta dispune de un design modern si conexiuni multiple, pentru a oferi o experienta multimedia completa.

1.499,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

375.53 Lei x 4 Luni

Descriere

AIWA 40″ DLED TV ANDROID TV este un televizor modern si performant, ce ofera o experienta de vizionare de neegalat. Acesta are un ecran LED de 40 de inch, cu rezolutie Full HD, ce ofera imagini clare si detaliate. Tehnologia DLED asigura un contrast mai mare si unghiuri de vizualizare mai mari, pentru o experienta de vizionare mai buna.

Televizorul este echipat cu sistemul de operare Android, ce ofera acces la o gama variata de aplicatii si servicii, precum Netflix, YouTube, Google Play si multe altele. Acesta are si un procesor Quad Core, ce asigura o navigare rapida si o experienta de vizionare fluida.

Televizorul AIWA 40″ DLED TV ANDROID TV are si conexiuni multiple, precum porturi HDMI si USB, ce permit conectarea dispozitivelor externe, precum laptopuri, console de jocuri si altele. Acesta are si un sistem audio de 2x10W, ce ofera un sunet clar si puternic.

Televizorul AIWA 40″ DLED TV ANDROID TV este un produs modern si performant, ce ofera o experienta de vizionare de neegalat. Acesta are un ecran LED de 40 de inch, cu rezolutie Full HD, ce ofera imagini clare si detaliate, sistemul de operare Android, procesor Quad Core si conexiuni multiple. Acesta are si un sistem audio de 2x10W, ce ofera un sunet clar si puternic.