TRUST Xalas USB Numeric Keypad

TRUST Xalas USB Numeric Keypad

Trust Xalas USB Numeric Keypad este un dispozitiv compact si usor de utilizat, care ofera o tastatura numerică suplimentară pentru laptopuri și PC-uri, pentru a facilita introducerea rapidă a datelor.

59,00 lei

42 în stoc

Descriere

Trust Xalas USB Numeric Keypad este un dispozitiv de tastatura numerică compact și portabil, ideal pentru cei care au nevoie de un plus de productivitate. Acesta este proiectat pentru a se potrivi perfect cu laptopurile și computerele desktop, oferind o tastatură numerică convenabilă și portabilă.

Dispozitivul este construit din materiale de înaltă calitate, care oferă o durabilitate excelentă și o senzație de tastare confortabilă. Are 19 taste numerice, inclusiv tastele de direcție, tastele de funcție și tastele de control. Acestea sunt înconjurate de un chenar elegant, care oferă o senzație de lux și un aspect modern.

Trust Xalas USB Numeric Keypad este prevăzut cu un cablu USB de 1,5 m, care se conectează la orice laptop sau computer desktop cu port USB. Acesta este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows și Mac OS.

Dispozitivul este ușor de utilizat și nu necesită instalarea de drivere suplimentare. Acesta este prevăzut cu un design ergonomic, care oferă o tastare confortabilă și precisă. De asemenea, este prevăzut cu un indicator LED, care indică starea de funcționare a dispozitivului.

Trust Xalas USB Numeric Keypad este un dispozitiv ideal pentru cei care au nevoie de un plus de productivitate și de o tastatură numerică convenabilă și portabilă. Acesta oferă o tastare precisă și confortabilă, fiind construit din materiale de înaltă calitate.