Tastatura universala Bluetooth ZAGG Pro Keyboard 15, incarcare Wireless, black

  • Brand:
  • Categorie:
  • SKU: 103211034
  • EAN: 840056176805

Tastatura universala Bluetooth ZAGG Pro Keyboard 15, incarcare Wireless, black

  • Brand:
  • Categorie:
  • SKU: 103211034
  • EAN: 840056176805

370,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

92.69 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

 

Tastatura universala Bluetooth ZAGG Pro Keyboard 15, incarcare Wireless, black

Tastatura medie ZAGG a fost proiectata cu o lungime optima de apasare a tastei si rezistenta pentru a va oferi o experienta de tastare confortabila, rapida si eficienta. Aceasta tastatura poate fi incarcata fara fir folosind un incarcator compatibil Qi sau cu cablul de incarcare de tip C inclus. Asociati tastatura cu pana la trei dispozitive. Este compatibil cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows, macOS, iOS, ChromeOS si Android. tastatura permite ca totul sa se incarce mai usor: incarcare, tastare, imperechere si multe altele.

Incarcare wireless compatibila cu Qi: nu sunt necesare cabluri! Pur si simplu plasati tastatura pe un suport de incarcare wireless compatibil Qi.

Experienta de tastare optimizata: De la designul ergonomic si spatierea pana la lungimea apasarii tastei, aceasta tastatura a fost proiectata pentru a reduce oboseala la tastare si pentru a oferi o experienta de tastare confortabila si eficienta.

Compatibil cu mai multe sisteme de operare: tastatura este compatibila cu Windows, macOS, ChromeOS, iOS si Android.

Asociere cu pana la trei dispozitive: tastatura se imperecheaza cu pana la trei dispozitive fara a fi nevoie de un software de asociere suplimentar.

Tastatura pentru desktop de dimensiuni medii: este rapid si usor de tastat cu aceasta tastatura spatioasa, cu 99 de taste, conceputa pentru utilizarea pe desktop cu o varietate de dispozitive si sisteme de operare.

Baterie de lunga durata: tastatura are o baterie Li-polimer care permite trei luni de utilizare inainte de a necesita reincarcare.*

Contine materiale durabile: tastatura contine 10% materiale reciclate post-industriale.

Cablu inclus pentru incarcare tip C: puteti incarca tastatura si cu cablul de incarcare tip C inclus.

* Bazat pe utilizarea regulata de pana la 8 ore pe zi.