Suport magnetic Rokform pentru card de credit, blocare RFID

Suport magnetic Rokform pentru card de credit, blocare RFID

270,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

67.64 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Suport magnetic Rokform pentru card de credit, blocare RFID

RF337401_LS

Portofel magnetic din aluminiu compatibil cu carcasele Rokform si suporturile magnetice. Portofelul blocheaza eficient identificarea cu frecventa radio si protejeaza astfel impotriva incarcarii nedorite a cardului. Acesta va oferi spatiu pentru pana la 12 carduri si 12 bancnote.

Materiale premium
Portofelul magnetic este fabricat din aluminiu, care este folosit in mod obisnuit in aviatie, tratamentul suprafetei negre este rezistent la radiatiile UV.

Clema pentru bancnote este fabricata din otel premium, foarte durabil.

Simplu de utilizat
O placa de otel ascunsa va permite sa atasati instantaneu portofelul la orice carcasa Rokform.

Portofelul este, de asemenea, pe deplin compatibil cu toate suporturile si husele magnetice ROKFORM.

Pachetul include o cheie special conceputa care va permite sa dezasamblati cu usurinta portofelul sau sa scoateti clema. Pentru a nu pierde suruburile mici, le puteti depozita in spatiul din cheie dupa desurubarea capacului.

Blocare RFID
Portofelul blocheaza eficient RFID (Radio Frequency Identification) si protejeaza astfel impotriva citirii nedorite a cardurilor sau a furtului electronic.

Design subtire
Portofelul Rokform va va oferi suficient spatiu pentru toate cardurile si numerarul importante – poate contine pana la 12 carduri si pana la 12 bancnote. Chiar si asa, nu va adauga in mod inutil volum dispozitivului dvs.