Statie portabila de incarcare pentru masini electrice DELTACO e-Charge, Schuko la Type2, monofazic, 3,6kW, 10-16A, 5m, negru

Statie portabila de incarcare pentru masini electrice DELTACO e-Charge, Schuko la Type2, monofazic, 3,6kW, 10-16A, 5m, negru

1.300,00 lei 1.000,00 lei

1 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

260.54 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Statie portabila de incarcare pentru masini electrice Deltaco e-Charge, Schuko la Type2, monofazic, 3,6kW, 10-16A, 5m, negru

Unknown Image

Statia de incarcare Deltaco e-Charge EV-1225 se potriveste tuturor vehiculelor cu o mufa Type 2 pentru cei care doresc sa incarce printr-o priza standard de incarcare Schuko asa-numita mod 2. Putere de incarcare de pana la 3.6kW. Curent de incarcare reglabil intre 10A sau 16A. Conexiunile placate cu argint garanteaza un contact bun si o durata lunga de viata. Conectorul Type2 este echipat cu capac pentru a proteja impotriva prafului, murdariei si umezelii in timpul depozitarii. Cutia de control prin cablu are incorporat un intrerupator de impamantare de tip A.

Cablul este realizat dintr-un material TPE care ofera o buna rezistenta la ulei, abraziune si lumina UV. Cablul este flexibil si la temperaturi scazute. Cablul are o lungime optima de 5m.
Mufele Type2 sunt acum standard UE pentru masini de la producatori ca de ex. AUDI, BMW, Hyundai, KIA, Mercedes, Porsche, Seat, Skoda, Tesla, Volkswagen, Volvo – toate folosesc mufe Type2.

Incarcarea masinii este monitorizata printr-o comunicare bidirectionala intre masina si cutia de control. Cand cablul este conectat la masina, se efectueaza un autotest care asigura ca, cablul este conectat corect si ca masina este gata sa primeasca energie inainte de a incepe incarcarea si cutia de control sa alimenteze stecherul conectat la masina – acesta este blocat mecanic.

Protectie clasificata conform IP66.
Cutia de control a cablului are un intrerupator de impamantare incorporat.
In cazul unei defectiuni la pamant, alimentarea este oprita.
Dupa incarcare, deblocati masina astfel incat blocarea mecanica sa se deschida si scoateti conectorul cablului de incarcare.
Nu trebuie utilizate cabluri prelungitoare.
Cablul nu trebuie reparat sau imbinat, deoarece acest lucru i-ar putea afecta siguranta si functionarea.

Certificare: TÜV 2 PfG 1908
Cablu: EV07EE-H, 3G2.5mm² + 1x05mm² + EV07EE-H, 3G2.5mm²
Clasificare: IP66
Greutate: 2.3 kg
Temperatura de functionare: -25 ° C – + 55 ° C

Rwecomandare:
Autoritatile de siguranta electrica din Finlanda, Suedia si Danemarca recomanda ca masinile electrice sa nu fie incarcate in mod regulat de la prizele din apartamente si din zonele rezidentiale. Acordati atentie reglementarilor specifice tarii dvs. si fiti atenti la urmatoarele:
• Daca cladirea are instalatii electrice vechi sau defecte, acestea se pot supraincalzi atunci cand se utilizeaza o cantitate mare de curent pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la un pericol de incendiu. Din acest motiv, verificati toate firele si prizele cu un electrician autorizat.
• Prizele Schuko din apartamente si zonele rezidentiale nu sunt concepute pentru incarcarea masinilor electrice. Capacitatea lor nu este suficienta pentru aplicatiile in care cantitati mari de curent sunt transferate in mod repetat. Limitati curentul de incarcare la 10A si plasati partea transformatorului atarnand de carligul de montare.
• Incarcatorul nu trebuie conectat la un prelungitor, deoarece poate interfera cu functionarea sigurantei. Nu conectati dispozitive suplimentare intre produs si priza. Daca incarcatorul si cablul de alimentare sunt tinute pe pamant, acestea pot fi usor deteriorate. Asezati ambele capete la un nivel superior.