Statie de incarcare Wireless Adam Elements pentru Apple iPhone, AirPods si Apple Watch, negru

Statie de incarcare Wireless Adam Elements pentru Apple iPhone, AirPods si Apple Watch, negru

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

500,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

3 in 1
Adam Elements Omnia Q3 este o statie de incarcare wireless care va permite sa incarcati Apple iPhone, Apple Watch si Apple AirPods simultan. Suprafata de incarcare a telefonului mobil este compatibila si cu dispozitivele Android cu suport de incarcare wireless.

OMNIA Q3_01

Mai multe optiuni
Puteti folosi incarcatorul certificat Qi pentru smartphone-uri atat pentru sistemele iOS (putere maxima 7,5W), cat si pentru Android (putere maxima 10W).

Suprafata de incarcare pentru Apple AirPods are o putere maxima de 5W si este pe deplin compatibila cu AirPods Pro si AirPods cu carcasa de incarcare wireless. Cu toate acestea, puteti utiliza aceasta suprafata si ca incarcator wireless pentru smartphone. Aceasta inseamna ca, daca nu trebuie sa va incarcati castile, puteti incarca confortabil doua smartphone-uri in acelasi timp.

Suportul de incarcare Apple Watch este pe deplin compatibil cu ceasurile din seria 1-6, designul sau rotativ va permite sa rotiti suportul la 360°.

Fiecare dintre suprafetele de incarcare are propriul indicator luminos de incarcare. Omnia Q3 vine complet cu un adaptor de retea de 24 W cu prize inlocuibile.

Siguranta pe primul loc
Omnia Q3 se mandreste cu certificatele MFW si MFI, adica Made for Apple Watch si Made for iPhone. In plus, este echipat si cu protectie impotriva supratensiunii, supraincalzirii si sistem de detectare a obiectelor straine FOD.

Omnia Q3 Lifestyle

Incarcatorul poate fi pliat cu usurinta in dimensiuni compacte, datorita carora il vei putea lua oriunde cu tine.

Proprietati cheie:
incarcator wireless Qi cu o putere de pana la 10W
incarcator wireless Qi cu o putere de pana la 5W
Modul de incarcare Apple Watch
Incarcatorul vine cu un adaptor de retea de 24W cu mufe interschimbabile SUA / UE si un cablu USB-C / USB-C

Parametri tehnici:
putere de iesire: modul de incarcare Apple Watch: 5V⎓400mA, incarcator AirPods/incarcator wireless Qi 5V⎓1A Incarcator wireless Qi 5V⎓1A, 5V⎓1.5A, 9V⎓1.1A
compatibilitate: Apple iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone SE (a doua generatie), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X , iPhone 8 Plus, iPhone 8, Apple Watch 1-5, AirPods Pro, AirPods cu carcasa de incarcare fara fir
Certificare: CE / FCC / RoHS / BSMI / NCC / MFi
greutate: 271 g
dimensiuni: 110 x 22,6 x 192 mm (desfacut), 192 x 92 mm (pliat)