Starter auto Mophie Powerstation Go Rugged multifunctional, lanterna cu functie SOS si powerbank 9900mAh, negru

Starter auto Mophie Powerstation Go Rugged multifunctional, lanterna cu functie SOS si powerbank 9900mAh, negru

500,00 lei 400,00 lei

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

Credit module tbi bank 3.3.9

100.21 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Starter auto Mophie Powerstation Go Rugged multifunctional, lanterna cu functie SOS si powerbank 9900 mAh, negru

mophie debuts new lineup of rugged powerstation go portable power accessories - Impulse Gamer

Redresor pentru masina sau SUV
Lanterna Powerstation Go poate porni o masina de dimensiuni normale sau un SUV. Tot ce aveti nevoie pentru a reveni la drum in cateva minute este inclus.

Iluminare stralucitoare
Construita cu un bec LED de 450 de lumeni, lanterna Mophie Powerstation Go Rugged ofera o lumina puternica atunci cand lucrati in intuneric. De asemenea, are o lumina rosie de inalta vizibilitate si o functie SOS, astfel incat sa puteti gasi ajutor mai rapid in caz de urgenta.

Nu ramaneti niciodata fara putere
Lanterna Mophie Powerstation Go dispune de un port USB-A, permitandu-va sa va incarcati cu usurinta dispozitivele compatibile atunci cand sunteti in oras. In plus, vine cu mini cabluri jumper rezistente la scantei pentru pornirea din plin a vehiculului dvs. de dimensiuni normale.

Mophie Powerstation Go Rugged Flashlight - YouTube

Design simplu
Simplu si intuitiv de utilizat, aceasta lanterna Powerstation Go Rugged are un indicator luminos usor de citit si verificari automate care va ghideaza in vehiculele cu pornire rapida. Pentru un plus de confort, include o husa cu instructiuni imprimate pentru pastrarea in siguranta a tuturor accesoriilor furnizate.

Putere suplimentara si lumina suplimentara
Lanterna powerstation go de la mophie nu numai ca alimenteaza dispozitivele dvs., ci ofera o lumina suplimentara in orice situatie. Incarcati-va cu usurinta smartphone-ul sau porniti-va masina cu acelasi dispozitiv. Utilizati portul USB-A pentru a incarca aproape orice dispozitiv atunci cand puterea este scazuta. Blocat sa schimbi o anvelopa in intuneric sau doar ai nevoie de o lumina suplimentara? Lanterna mophie powerstation go include o lumina de lucru stralucitoare. Baterie descarcata a telefonului sau baterie de masina descarcata, lanterna mophie powerstation go va permite sa ramaneti puternic in aproape orice situatie.

Caracteristici:
Jump Starter portabil cu lanterna
Contine o baterie interna de 9900 mAh @ 3,7 V
Intrare USB-C / Iesire cablu jumper / Iesire USB-A
Becul LED extra luminos de 450 de lumeni lumineaza orice situatie intunecata
Incarcati-va tableta, smartphone-ul sau orice alt dispozitiv USB cu portul USB-A.
Indicatoarele luminoase usor de citit, cablurile jumper rezistente la scantei si verificarile automate fac ca procesul de pornire sa fie cat mai sigura posibil.

Wholesale Mophie - Powerstation Go Rugged Flashlight Power Bank 9,900 | 401107454

Nota: Potrivit pentru utilizare cu iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21+ 5G , Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy Note10, Samsung Galaxy Note10+, Samsung Galaxy Note10+ 5G, Google Pixel 4, Google Pixel 4XL, Google Pixel 3, Google Pixel 3XL, Motorola, LG si alte dispozitive compatibile Qi de pana la 15W+C16 .

Ce e in cutie?
lanterna robusta Mophie Powerstation Go
cabluri jumper
priza AC de perete
Husa de transport
cablu USB-C
Ghid de pornire rapida