Solid-State Drive (SSD) Samsung 870 QVO, 1TB, SATA III, 2.5″

  • Categorie:
  • SKU: MZ-77Q1T0BW
  • EAN: 0041114494316

Solid-State Drive (SSD) Samsung 870 QVO, 1TB, SATA III, 2.5″

  • Categorie:
  • SKU: MZ-77Q1T0BW
  • EAN: 0041114494316

490,00 lei

Stoc epuizat

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere


Solid-State Drive (SSD) Samsung 870 QVO, 1TB, SATA III, 2.5″

Depaseste limitele, realizeaza mai multe

Modelul SSD 870 QVO este cel mai recent SSD si ofera pana la 1 TB de stocare. Acesta ofera un upgrade incredibil pentru utilizatorii de zi cu zi, care doresc sa-si extinda computerul desktop sau laptopul la cel mai mare spatiu de stocare disponibil pe piata, fara a face compromisuri in privinta performantei.

 Imbunatatit in toate modurile

Atingand limita maxima a interfetei SATA, de 560/530 MB/s de viteza secventiala, 870 QVO ofera viteza imbunatatita aleatorie si performanta sustinuta in comparatie cu modelul 860 QVO anterioar. Intelligent TurboWrite accelereaza viteza de scriere si mentine performante ridicate pe termen lung cu un buffer de stocare variabil mai mare.

De incredere si durabil

Acest formidabil SSD ofera o fiabilitate suplimentara cu un algoritm ECC rafinat, care permite o performanta stabila.

Upgrade simplificat

Actualizarea la 870 QVO este usoara pentru oricine are un desktop sau un laptop care accepta un SATA standard de 2.5 inci. Beneficiind de acest SSD terabyte este la fel de convenabil, precum conectarea lui 870 QVO intr-un slot SATA si lasarea software-ului de migrare reinnoit sa aiba grija de restul.

Software Samsung Magician

Fa ca unitatea de stocare sa functioneze magic. Noul si imbunatatitul software Samsung Magician 6.1 iti va monitoriza SSD-ul. Poti gestiona cu usurinta unitatea ta cu o gama larga de instrumente utile, pentru a tine pasul cu cele mai recente actualizari, pentru a monitoriza conditia si starea de functionare sau chiar pentru a-i imbunatati performanta.

Memoria flash numarul 1 in lume

Experimenteaza performanta superioara si fiabilitatea, pe care le poti obtine de la marca mondiala numarul unu in memorii flash, inca din 2002. Toate firmware-urile si componentele, inclusiv renumitele la nivel mondial DRAM si NAND Samsung, sunt produse intern, permitand integrarea de la un capat la celalalt, pentru o calitate in care sa ai incredere.