Husa Gear4 Rio Snap pentru iPhone 14 Pro, compatibil Apple MagSafe, D3O®, Negru

Husa Gear4 Rio Snap pentru iPhone 14 Pro, compatibil Apple MagSafe, D3O®, Negru

120,00 lei

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

Credit module tbi bank 3.3.9

30.06 Lei x 4 Luni

Descriere

Husa Gear4 Rio Snap pentru iPhone 14 Pro, compatibil Apple MagSafe, D3O®, Negru

GEAR4 D3O Rio Snap ochranný kryt pro Apple iPhone 14 Pro Max - černý | Pouzdra, obaly a kryty na Apple | ERTEA.CZ

Husa de protectie compatibila cu sistemul Apple MagSafe. Husa este realizata din material D3O®, datorita caruia iti va proteja dispozitivul de caderi de la o inaltime de pana la 4 metri. Capacul este imbogatit suplimentar cu un strat antimicrobian.

Apple MagSafe
Husa de protectie Gear4 Rio Snap este compatibila cu MagSafe. Datorita magnetilor incorporati, husa adera perfect la incarcatoare si alte accesorii, ceea ce asigura o incarcare stabila si utilizarea nestingherita a altor accesorii.

Tehnologia D3O®
La producerea husei a fost folosit materialul D3O®, datorita caruia husa se mandreste cu testul de cadere, care declara protectia dispozitivului la caderea de la o inaltime de pana la 4 metri. Materialul este realizat pentru a fi moale la atingere si anti-alunecare in mana.

D3O este o companie britanica care dezvolta tehnologii pentru absorbtia si amortizarea socurilor. Tehnologia utilizata in carcasa Rio Snap utilizeaza proprietatile unui elastomer ultra-usor care se comporta ca un fluid non-newtonian. Aceasta inseamna ca in repaus aceasta materie este lichida, iar la impactul mecanic se intareste si se comporta ca un obiect solid, dupa un moment de odihna „renunta” din nou. Energia de impact este distribuita intre moleculele individuale, care o cheltuiesc pentru solidificare. Datorita utilizarii D3O®, dispozitivul dvs. din carcasa Rio Snap este protejat impotriva caderilor de la o inaltime de pana la 4 metri.

Aceste proprietati fac din tehnologia D3O® o componenta ideala si foarte cautata a produselor de protectie la impact si impact. Tehnologia D3O® este folosita in productia de casti, de protectie pentru sport sau de mers pe motocicleta, iar acum si pentru protectia electronicelor. Aceasta tehnologie este inclusa si in produsele Dr. Martens, Under Armour, Schutt Sport, 3M si multe altele.

La producerea husei Gear4 Rio Snap au fost folosite materiale plastice reciclate, iar ambalajul capacului este realizat dintr-un material complet reciclabil. Gear4 va permite sa mergeti pe calea alegerii durabile ecologice fara a fi nevoie sa faceti compromisuri cu cerintele dvs. de protectie sau de stil.

Datorita designului subtire, nu trebuie sa scoateti capacul de pe dispozitiv atunci cand utilizati incarcatoare fara fir.

Strat antimicrobian RepelFlex™
Carcasa este acoperita cu un strat antimicrobian special RepelFlex™, care inhiba cresterea bacteriilor responsabile de mirosuri si in general protejeaza materialul de degradarea cauzata de microorganisme.