Husa de protectie ER CASE CARNEVAL SNAP pentru iPhone 12 / 12 Pro, compatibila MagSafe, rosu

Husa de protectie ER CASE CARNEVAL SNAP pentru iPhone 12 / 12 Pro, compatibila MagSafe, rosu

55,00 lei

2 în stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Husa de protectie ER CASE CARNEVAL SNAP pentru iPhone 12 / 12 Pro, compatibila MagSafe, verde

O husa colorata compatibila cu Apple MagSafe va oferi protectie impotriva zgarieturilor, murdariei si caderilor. Datorita designului sau bine gandit, permite acces comod la comenzi si camere.
Husa colorata ER CASE CARNEVAL SNAP va va proteja dispozitivul de caderi si impacturi. Husa este realizata din silicon solid, care este placut la atingere si nu aluneca in mana. Partea sa interioara este apoi echipata cu o microfibra fina care protejeaza dispozitivul de zgarieturi si murdarie.

MagSafe
Husa CARNEVAL SNAP este echipata cu circuit magnetic pentru MagSafe, datorita magnetilor incorporati, husa adera perfect de incarcator si alte accesorii compatibile, ceea ce asigura o transmisie stabila si incarcare rapida si eficienta a dispozitivului dumneavoastra.

Compatibilitate 5G
CARNEVAL SNAP este compatibil 5G, asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la reducerea vitezei de raspuns sau de transmisie atunci cand il utilizati.

Design atent
Husa este conceputa pentru a permite utilizatorului sa manevreze dispozitivul cat mai confortabil posibil si sa acceseze toate comenzile si camerele, iar datorita designului sau subtire, dispozitivul nu adauga in mod inutil volum.

Ceva in plus
Incercam sa urmam calea durabilitatii si sa oferim clientilor aceeasi optiune. ERTEA SE este detinatorul unei licente FSC®, asa ca acum puteti gasi produse marca ER CASE in ambalaje cu eticheta FSC®. Alegand un astfel de produs, sustineti gestionarea responsabila a padurilor lumii. Mai multe informatii pot fi gasite la www.fsc.org.*