Priza smart cu monitorizare DELTACO SMART HOME, Amazon Alexa si Google Home, aplicatie iOS/ Android, WiFi 2.4GHz, 1xCEE 7/3, 10A, timer, 220-240, Alb

Priza smart cu monitorizare DELTACO SMART HOME, Amazon Alexa si Google Home, aplicatie iOS/ Android, WiFi 2.4GHz, 1xCEE 7/3, 10A, timer, 220-240, Alb

80,00 lei 65,00 lei

5 în stoc

Tag:

Descriere

SH-P01E este un comutator wireless care poate fi pornit sau oprit cu usurinta din telefon, atat acasa, cat si la distanta. In plus, SH-P01E are si monitorizare energetica incorporata, care masoara consumul de energie in timp real si apoi genereaza consumul total pe zi si pe luna.

Comutatorul poate fi utilizat pentru toate dispozitivele cu mufa corecta (max. 10A). Ideal pentru televizor, computer sau alte echipamente in care doriti sa controlati cantitatea de energie consumata.

Cu aplicatia DELTACO SMART HOME, gestionati toate operatiile de comutare. Instalarea merge foarte repede si fara probleme, singurul lucru de care aveti nevoie este o retea wireless functionala, adica. fara hub-uri sau portaluri speciale. In aplicatie, pe langa pornirea sau oprirea comutatorului de alimentare, puteti seta si un cronometru daca doriti ca intrerupatorul de alimentare sa se opreasca dupa un anumit timp. Alternativ, puteti programa ore specifice cand ar trebui sa fie pornit sau dezactivat. Aplicatia DELTACO SMART HOME ofera, de asemenea, posibilitatea de a crea actiuni automate. De exemplu, intrerupatorul de alimentare se opreste cand apune soarele sau daca doriti sa grupati mai multe intrerupatoare de putere pentru a efectua acelasi lucru la un moment dat. Aplicatia DELTACO SMART HOME este desigur disponibila pentru descarcare gratuita atat pentru Android cat si pentru iOS.

SH-P01E poate fi, de asemenea, asociat si controlat vocal impreuna cu Google Assistant sau Amazon Alexa pentru a se integra usor si a deveni o parte a casei inteligente.

Imagini pentru deltaco smart home

• Temporizator
• 220-240V AC
• Max 10A (2400W)
• WiFi 2,4 GHz 802.11b / g / n
• Planificati pornirea / oprirea
• Masoara consumul de energie (KWh)
• 1xCEE 7/3, 1xCEE 7/4 Tip F Schuko GS standard
• Control vocal cu Google Assistant sau Amazon Alexa

Greutatea produsului: 91g
Dimensiunile produsului (LxDxH): 64x77x69mm