Priza inteligenta de exterior DELTACO SMART HOME, monitorizare energie, WiFi 2,4GHz, IP44, verde/ negru

Priza inteligenta de exterior DELTACO SMART HOME, monitorizare energie, WiFi 2,4GHz, IP44, verde/ negru

135,00 lei

Stoc epuizat

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Tag:

Descriere

SH-OP01 este o priza inteligenta de exterior care poate fi usor pornita sau oprita prin telefon sau tableta, atat acasa, cat si la distanta. SH-OP01 poate fi utilizat pentru toate dispozitivele cu mufa corecta. Datorita faptului ca are calitatea IP44, componentele electronice din interior sunt protejate de orice stropire de apa, ceea ce il face perfect pentru exterior, de exemplu: incalzirea motorului, luminile exterioare sau in incaperile umede.

Cu aplicatia DELTACO SMART HOME, gestionati toate operatiile de comutare. Instalarea merge foarte repede si fara probleme, singurul lucru de care aveti nevoie este o retea wireless functionala, adica, fara hub-uri sau porturi speciale. In aplicatie, pe langa pornirea sau oprirea comutatorului de alimentare, puteti seta si un cronometru daca doriti ca intrerupatorul de alimentare sa se opreasca dupa un anumit timp. Alternativ, puteti programa ore specifice cand ar trebui sa fie pornit sau dezactivat. Aplicatia DELTACO SMART HOME ofera, de asemenea, posibilitatea de a crea actiuni automate. De exemplu, intrerupatorul de alimentare se opreste cand apune soarele sau daca doriti sa grupati mai multe intrerupatoare de putere pentru a efectua acelasi lucru la un moment dat. Aplicatia DELTACO SMART HOME este desigur disponibila pentru descarcare gratuita atat pentru Android cat si pentru iOS.

SH-P01 poate fi, de asemenea, asociat si controlat vocal impreuna cu Google Assistant sau Amazon Alexa pentru a se integra usor si a deveni o parte a casei inteligente.

Imagini pentru deltaco smart home

• Timer
• 220-240V AC
• Max 10A (2400W)
• WiFi 2,4 GHz 802.11b / g / n

• Monitorizare energie

• Planificati pornirea / oprirea
• 1xCEE 7/3, 1xCEE 7/4 Tip F Schuko GS standard
• Control vocal cu Google Assistant sau Amazon Alexa

Greutatea produsului: 93g
Dimensiunile produsului (LxDxH): 52x52x81mm