Power Bank stand Mophie snap+ 10000mAh, compatibil MagSafe, 20W PD (USB-C) Negru

Power Bank stand Mophie snap+ 10000mAh, compatibil MagSafe, 20W PD (USB-C) Negru

370,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

102.71 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Streaming, apel sau sms
Redati filme in flux sau efectuati apeluri video fara sa va faceti griji pentru bateria descarcata! Noul suport powerstation snap+ va incarca iPhone 12 si multe altele intr-un pachet ultra-versatil. Un suport reglabil se pliaza pentru a transforma powerstation intr-un suport portabil care va incarca telefonul in timp ce trimiteti mesaje sau transmiteti in flux. Suportul snap+ powerstation include, de asemenea, o priza standard pentru trepied de ¼ inch pentru a va duce apelurile video la nivelul urmator. Matricea magnetica asigura ca incarcarea incepe la contact, astfel incat sa obtineti incarcarea perfecta de fiecare data.

Contine o baterie interna de 10000mAh
Rezista ziua sau orice apel video, cu un plus de putere atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Compatibil cu MagSafe
Matricea magnetica de pe suportul snap+ powerstation este compatibila cu orice iPhone compatibil MagSafe si orice smartphone compatibil Qi, inclusiv telefoanele Apple, Samsung si Google.

Priza trepied
Suportul snap+ powerstation vine cu o priza standard pentru trepied de ¼ inch – 20 fire/inch patrat pentru o stabilitate sporita in timpul apelurilor video sau streaming video.

Unknown Image

Stand reglabil
Un suport la indemana se pliaza atunci cand doriti sa va sprijiniti telefonul si se pliaza inapoi atunci cand doriti doar sa il incarcati.

Plasare precisa
Matricea magnetica va asigura ca atingeti punctul favorabil de incarcare, astfel incat sa obtineti incarcarea perfecta de fiecare data.

Incarcare fara fir
Este wireless peste tot! Suportul snap+ powerstation va incarca wireless telefonul si poate fi reincarcat fara fir cu orice suport sau suport compatibil Qi.

Port USB-C versatil
Utilizati portul USB-C pentru a reincarca suportul snap+ powerstation in timp record sau utilizati acelasi port pentru a incarca un alt dispozitiv.

Adaptor Snap inclus
Atasati inelul metalic la un iPhone care nu este compatibil MagSafe sau la orice alt smartphone compatibil Qi pentru a-l face compatibil instantaneu cu suportul snap+ powerstation.

Pentru iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, orice dispozitiv cu standar de incarcare wireless Qi