Baterie portabila de 20000mAh Mophie powerstation XL, 1 x USB-C, 2 x USB-A, PD 20W, black

Baterie portabila de 20000mAh Mophie powerstation XL, 1 x USB-C, 2 x USB-A, PD 20W, black

330,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

82.67 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Baterie portabila de 20000mAh Mophie powerstation XL, 1 x USB-C, 2 x USB-A, PD 20W, black

Nu mai fi prins niciodata cu bateria descarcata. Incarcati-va telefonul intr-un timp record cu iesirea rapida USB-C PD de 20 W a powerstation XL. Incarcati doua dispozitive suplimentare simultan folosind porturile duale USB-A. Powerstation XL compacta are o baterie interna de 20.000 mAh cu capacitatea de a raspunde cerintelor zilei tale. Asadar, introduceti-l in geanta pentru a va mentine dispozitivele digitale complet incarcate in timp ce sunteti in deplasare.

Incarcati pana la trei dispozitive simultan Powerstation XL are un port USB-C PD si doua porturi USB-A, astfel incat sa puteti incarca pana la trei dispozitive simultan.

Incarcare rapida USB-C PD de pana la 20 W Cand se incarca un singur dispozitiv prin iesirea USB-C, powerstation XL poate oferi pana la 20 W de putere de incarcare rapida. Obtineti 50% baterie in doar 30 de minute.

Iesire combinata de pana la 15 W Cand cele doua porturi USB-A si portul USB-C sunt utilizate simultan, powerstation XL poate oferi o iesire combinata de pana la 15 W.

Obtineti pana la patru incarcari complete ale telefonului Gata cu bateriile slabe cand sunteti in miscare. Powerstation XL poate oferi unui iPhone 13 pana la patru incarcari complete.

Contine o baterie interna de 20.000 mAh. Celulele fiabile ale bateriei isi mentin incarcarea atunci cand aveti cea mai mare nevoie. Powerstation XL are capacitatea de a va ajuta sa indepliniti toate cerintele de putere ale zilei dumneavoastra.

Intrare/iesire versatila USB-C PD Portul USB-C PD poate fi utilizat pentru a reincarca powerstation XL, precum si pentru a furniza energie unui alt dispozitiv.

Indicator LED de alimentare Indicatorul LED de alimentare cu patru lumini integrat afiseaza starea de incarcare si durata de viata curenta a bateriei.

Integreaza materiale durabile Pana la 50% din materiale plastice post-consum sunt incorporate in materialele plastice externe ale powerstation XL. Ambalajul este 100% reciclabil.

1 Incarcare rapida USB-C PD 2 Bazat pe o incarcare de 30 de minute de la 0% pe un iPhone 14 Pro folosind un incarcator Power Delivery (PD) si un cablu Apple USB-C la Lightning. 3 Primul USB-A = 18W, al doilea USB-A = 18W, USB-C PD = 20W. Dispozitive multiple de pana la 15 W iesire partajata. Iesirea reala si viteza de incarcare rezultata vor varia in functie de tipul si numarul de porturi utilizate simultan, de la 15W-20W. 4 Orele suplimentare de utilizare/incarcarile complete suplimentare sunt estimari calculate utilizand capacitatea declarata mAh a bateriei interne de alimentare si capacitatea bateriei mAh a unui iPhone 14 Pro. Durata de viata a bateriei pe care o primiti depinde de o varietate de factori care sunt diferiti pentru fiecare utilizator.