Baterie portabila de 10000mAh Mophie powerstation, 1 x USB-C, 2 x USB-A, PD 20W, black

Baterie portabila de 10000mAh Mophie powerstation, 1 x USB-C, 2 x USB-A, PD 20W, black

250,00 lei

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

62.63 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Baterie portabila de 10000mAh Mophie powerstation, 1 x USB-C, 2 x USB-A, PD 20W, black

a pair of black and yellow phones

Nu mai fi prins niciodata cu bateria descarcata. Incarcati-va telefonul intr-un timp record cu iesirea rapida USB-C PD de 20 W a powerstation-ului. Incarcati doua dispozitive suplimentare simultan folosind porturile duale USB-A. Powerstation compacta are o baterie interna de 10.000 mAh cu capacitatea de a raspunde cerintelor zilei tale. Asadar, introduceti-l in geanta pentru a va mentine dispozitivele digitale complet incarcate in timp ce sunteti in deplasare.

Incarcati pana la trei dispozitive simultan. Powerstation are un port USB-C PD si doua porturi USB-A, astfel incat sa puteti incarca pana la trei dispozitive simultan.

Incarcare rapida USB-C PD de pana la 20 W Cand se incarca un singur dispozitiv prin iesirea USB-C PD, statia de alimentare poate furniza pana la 20 W de putere de incarcare rapida. Obtineti 50% baterie in doar 30 de minute.

Iesire combinata de pana la 15 W Cand cele 2 porturi USB-A si portul USB-C sunt utilizate simultan, statia de alimentare poate oferi o iesire combinata de pana la 15 W.

Obtineti pana la doua incarcari complete ale telefonului Gata cu bateriile slabe cand sunteti in miscare. Powerstation poate oferi un iPhone cu pana la doua incarcari complete.

Contine o baterie interna de 10.000 mAh. Celulele fiabile ale bateriei isi mentin incarcarea atunci cand aveti cea mai mare nevoie. Powerstation are capacitatea de a va ajuta sa satisfaceti toate cerintele de energie ale zilei dumneavoastra.

Intrare/iesire versatila USB-C PD Portul USB-C PD poate fi utilizat pentru a reincarca statia de alimentare, precum si pentru a furniza energie unui alt dispozitiv.

Indicator LED de alimentare Indicatorul LED de alimentare cu patru lumini integrat afiseaza starea de incarcare si durata de viata curenta a bateriei.

Integreaza materiale durabile Pana la 50% din materiale plastice post-consum sunt incorporate in materialele plastice externe ale statiei de alimentare. Ambalajul este 100% reciclabil.

1 Incarcare rapida USB-C PD 2 Bazat pe o incarcare de 30 de minute de la 0% pe un iPhone 14 Pro folosind un incarcator Power Delivery (PD) si un cablu Apple USB-C la Lightning. 3 Primul USB-A = 18W, al doilea USB-A = 18W, USB-C PD = 20W. Dispozitive multiple de pana la 1W5 iesire partajata. Iesirea reala si viteza de incarcare rezultata vor varia in functie de tipul si numarul de porturi utilizate simultan, de la 15W-20W. 4 Orele suplimentare de utilizare/incarcarile complete suplimentare sunt estimari calculate utilizand capacitatea declarata mAh a bateriei interne de alimentare si capacitatea bateriei mAh a unui iPhone 14 Pro. Durata de viata a bateriei pe care o primiti depinde de o varietate de factori care sunt diferiti pentru fiecare utilizator.