Baterie portabila de 10000mAh Mophie, 1 x USB-C, 1 x USB-A, PD 18W, fabric black

Baterie portabila de 10000mAh Mophie, 1 x USB-C, 1 x USB-A, PD 18W, fabric black

210,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

52.61 Lei x 4 Luni

Descriere

Baterie portabila de 10000mAh Mophie, 1 x USB-C, 1 x USB-A, PD 18W, fabric black

Unknown Image

Experimentati o incarcare super-rapida care se potriveste cu usurinta in geanta. Datorita unui port versatil USB-C PD, statia de alimentare se incarca si se reincarca in timp record. Incarcati cu usurinta mai multe dispozitive simultan cu porturile USB-C si USB-A. Nu numai ca aceasta powerstation este functionala, ci si stilata. Finisajul din material premium adauga stil si previne zgarieturile si zgarieturile dispozitivelor dvs. Aceasta powerstation contine o baterie interna de 10.000 mAh care se asigura ca dispozitivele dumneavoastra sunt pregatite pentru orice aventura.

Pana la 2,1 incarcari complete ale telefonului* Power bank portabil care contine o baterie interna de 10.000 mAh.

Port USB-C versatil Utilizati portul USB-C pentru a reincarca timpul record al statiei de putere sau utilizati acelasi port pentru a incarca un dispozitiv.

Iesire USB-C PD Incarcati-va telefonul la cea mai rapida viteza posibila cu iesirea de 18 W a USB-C si obtineti pana la 50% baterie in doar 30 de minute.**

Incarcati mai multe dispozitive Incarcati mai multe dispozitive simultan, conectand un dispozitiv la portul USB-C si altul la portul USB-A.

Compact si convenabil Powerstation-ul usor si portabil se potriveste cu usurinta in geanta, astfel incat sa aveti intotdeauna un plus de putere oriunde ati merge.

Finisaj elegant din tesatura Un finisaj de tesatura premium adauga stil si previne zgarieturile si zgarieturile.

Perimetrul texturat Un design texturat in jurul perimetrului completeaza finisajul materialului.

Indicator LED de alimentare Indicatorul LED de alimentare cu patru lumini integrat afiseaza starea de incarcare si durata de viata curenta a bateriei.

*Numarul de incarcari sunt estimari folosind o statie electrica de pre-productie complet incarcata pentru a incarca un dispozitiv in modul avion de la 0 la 100%. Rezultatele vor varia in functie de factorii de mediu, setarile dispozitivului si utilizarea individuala. **Bazat pe o incarcare de 30 de minute de la 0% pe un iPhone Xs care foloseste un incarcator de 18 W si un cablu Apple USB-C la Lightning, comparativ cu un incarcator de 5 W in cutie. Rezultatele vor varia in functie de configuratia de incarcare si dispozitiv.