Mouse Microsoft ARC Touch, Wireless, Black

Producator: Microsoft

 • Garantie: 12 luni

 • Disponibilitate:
   Precomandă 7-30 zile

  Cod produs: RVF-00056
  Puteti comanda acest produs:

  ✓ Online 

  La telefon: 0727 426 837   
  maestro mastercard visa
  • 330,00 lei
  +
  -

  Banca Transilvania Banca Transilvania
   

  Mouse Microsoft ARC Touch, Wireless, Black

  Mouse Microsoft ARC Touch, Wireless, Negru

   
   

  Tehnologie tactila perfect portabila premiata

  Elegant si remarcabil, Arc™ Touch Mouse este mai mult decat un dispozitiv atragator. Libertate conferita de conexiunea wireless fiabila si, in plus, tehnologia tactila Microsoft, cand calatoriti. Utilizati-l aproape oriunde, chiar si pe o suprafata de lemn nefinisata sau pe covor, datorita BlueTrack Technology1. In plus, puteti mentine controlul wireless al computerului pe o distanta de pana la 5 metri.

   

  Curbat pentru utilizare, intins pentru depozitare

  Designul inovator al Arc™ Touch Mouse permite o utilizare si o depozitare rapida. Curbati-l confortabil pentru a incepe. Apoi glisati usor cu degetul in sus sau in jos pe banda tactila. Cand ati terminat, pastrati dispozitivul de emisie-receptie de mici dimensiuni conectat la portul USB al computerului sau atasati-l magnetic in partea inferioara a mouse-ului. Apoi, intindeti mouse-ul Arc™ Touch Mouse pentru a-l opri si introduceti-l in buzunar sau in geanta la fel de usor cum ati introduce un telefon mobil.

   

  Defilare precisa pe verticala cu degetul, nu cu rotita

  Banda tactila a dispozitivului Arc™ Touch Mouse va raspunde exact la viteza miscarii degetului dumneavoastra, utilizand feedbackul haptic (vibrare usoara care semnalizeaza viteza de defilare) pentru a parcurge documentele sau paginile web pe cat de rapid sau de atent doriti, doar cu ajutorul simtului tactil.

   

  Design flexibil

  Curbat pentru confort, aplatizat pentru impachetare. Potrivire perfecta in mana dvs. si cu stilul mobil de viata.

   

  Pornire si oprire

  Curbati-l pentru a-l porni. Pentru a-l opri, intindeti-l. Fara buton de comutat. Un indicator luminos verde lumineaza intermitent pentru a va informa ca bateria functioneaza, apoi se stinge pentru a economisi energia.

   

  Atingeti pentru a defila

  Miscati rapid in sus sau in jos varful degetului pentru a trece la defilarea hiperrapida pe verticala si pentru a naviga lin si intuitiv. Puteti defila lent glisand bland sau puteti defila rapid lovind usor, apoi va puteti opri atingand.

   

  BlueTrack Technology®

  Profitati de BlueTrack Technology, care combina puterea optica cu precizia laser pentru o pozitionare remarcabila practic pe orice suprafata.

   

  Nanodispozitiv de emisie-receptie plug-and-go

  Lasati nanodispozitivul de emisie-receptie (USB) conectat cand calatoriti sau stocati-l magnetic in interiorul mouse-ului.

    

  Proiectat pentru confort in ambele maini

  Confort superior proiectat sa se potriveasca fie in mana dreapta, fie in mana stanga.

    

  Durata de viata a bateriei de pana la 6 luni

  Utilizati mouse-ul pentru o perioada de pana la sase luni fara a fi necesar sa schimbati bateriile. Indicatorul de stare a bateriei va informeaza cand bateria este epuizata.

    

  Wireless fiabil de 2.4 GHz

  Beneficiati de tehnologia wireless de 2.4 gigahertzi (GHz), care va ofera o conexiune fiabila pe o raza de actiune de pana la 5 metri, practic fara interferente.

    
  Cerinte de sistem
    

  Computer

  Este necesar un PC ce intruneste cerintele si are instalat unul dintre urmatoarele sisteme de operare (Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X 10.7-10.10, Android 3.2, 4.2, 4.4.4, 5.0, Nexus 5, Nexus 9).

    

  Conectivitate

  Doar USB.

    

  Hard disk

  Spatiu pe hard disk de 150 MB.

  Spune-ti opinia

  Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
  METODE DE PLATA MULTIPLE

  ramburs | card | ordin de plata

  14 ZILE DREPT DE RETUR

  pentru persoanele fizice si juridice

  LIVRARE RAPIDA

  FAN Courier | SAMEDAY

  PLATA SECURIZATA CU CARDUL

  plata cu cardul in rate fara dobanda