TRUST GXT 105 Izza Illuminated Gaming Mouse

TRUST GXT 105 Izza Illuminated Gaming Mouse

Mouse-ul de gaming Trust GXT 105 Izza Illuminated ofera un design ergonomic si un control precis, fiind ideal pentru jocurile de pe PC. Acesta dispune de iluminare LED reglabila si butoane programabile, oferind o experienta de gaming personalizata.

49,00 lei

Stoc epuizat

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

Trust GXT 105 Izza Illuminated Gaming Mouse este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de experienta de gaming. Mouse-ul este echipat cu un senzor optic avansat de 1600 DPI, care ofera o precizie si o viteza de raspuns excelenta. Butoanele mouse-ului sunt programabile, astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor tale. Mouse-ul are, de asemenea, un design ergonomic, care se potriveste perfect in mana si ofera un confort excelent.

Mouse-ul are, de asemenea, un design luminos, care se potriveste perfect cu orice configuratie de gaming. Mouse-ul are un LED RGB cu 7 culori, care poate fi personalizat pentru a se potrivi cu stilul tau. Mouse-ul are, de asemenea, un cablu USB de 1,8 m, care ofera o conexiune stabila si fiabila. Mouse-ul este, de asemenea, compatibil cu majoritatea sistemelor de operare, astfel incat sa se potriveasca perfect cu orice configuratie.

Trust GXT 105 Izza Illuminated Gaming Mouse este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de experienta de gaming. Mouse-ul ofera o precizie si o viteza de raspuns excelenta, un design ergonomic si un design luminos. Mouse-ul are, de asemenea, un cablu USB de 1,8 m, care ofera o conexiune stabila si fiabila. Mouse-ul este, de asemenea, compatibil cu majoritatea sistemelor de operare, astfel incat sa se potriveasca perfect cu orice configuratie.