Livrare si Retur

Livrare

Produsele comercializate de catre iCover.ro sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid sau pot fi ridicare din magazin: Str. Ion Pillat nr 1 (Bd. Unirii nr 63), Sector 3, Bucuresti.
Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet.
Pentru comenzile efectuate pana in ora 14:00, procesarea si expedierea produselor se va efectua in aceiasi zi.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Comenzile cu valoare mai mare de 200 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei este de 15 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.
Livrarea produselor din comenzile plasate in campania  BLACK WEEKEND  va intra in fluxul de BLACK FRIDAY putand aparea intarzieri cauzate de suprasolicitarea firmelor de curierat si numarul foarte mare, peste medie, de comenzi inregistrate in aceasta perioada. In acest sens ne cerem scuze daca primiti produsul/ produsele comandate cu intarziere si va multumim pentru intelegere.

Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/ a ultimului produs. 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la office@icover.ro

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exclusiv costurile livrarii chiar daca produsele comandate au beneficiat de taxa de transport 0 lei (pentru obiectele voluminoase, ex: scaune gaming, birouri gaming, taxa de transport retinuta este de 40 lei tur si 80 lei tur-retur), cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind ordinul de plata > plata intr-un cont IBAN indicat de dvs., inclusiv numele complet al titularului ; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice si trebuie sa aiba ambalajul original complet si toate accesoriile incluse.
Produsele 
returnate care prezinta urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice sau cu ambalajul original deteriorat/ incomplet si cu accesoriile originale lipsa sau deteriorate VOR FI VERIFICATE SI ANALIZATE URMAND A SE STABILI O TAXA DE RETUR IN CUANTUM DE 10% PANA 50% DIN VALOAREA PRODUSULUI (FARA TAXA DE TRANSPORT) in functie de gradul de deteriorare / uzura.

Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.

Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.

Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentului regulament si este de acord in totalitate.

Pentru comenzile care au benficiat de taxa de transport gratuita va fi retinuta suma de 15 lei din suma care urmeaza a fi returnata, iar pentru obiectele voluminoase, ex: scaune gaming, birouri gaming, taxa de transport retinuta este de 40 lei tur si 80 lei tur-retur.

 

Expediati produsele la adresa Str. Ion Pillat nr 1, Sector 3, Bucuresti (magazin iCover),  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul integral al returnarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.


Produse nereturnabile:

Produse achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice, produse "open box" sau produse "resigilate"

Produse achizitionate prin sistem de rate sau bonuri valorice.

Produse carora le-a fost modificat sistemul de operare.

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă (ex.: casti audio) şi care au fost desigilate de consumator.

Produse marca Apple (iPhone, iPad, iPod, MacBook, MacBook Pro, iMac, etc) al caror software a fost activat.

Servicii (instalare, abonamente de date, extragarantie, transport contra cost, etc).

Software descarcat online.

METODE DE PLATA MULTIPLE

ramburs | card | ordin de plata

14 ZILE DREPT DE RETUR

pentru persoanele fizice si juridice

LIVRARE RAPIDA

FAN Courier | SAMEDAY

PLATA SECURIZATA CU CARDUL

plata cu cardul in rate fara dobanda