Kit gaming cu RGB L33T-GAMING ASSASSIN’S CREED

Kit gaming cu RGB L33T-GAMING ASSASSIN’S CREED

270,00 lei 150,00 lei

81 în stoc

Tag:

Descriere

Kit gaming cu RGB L33T-GAMING ASSASSIN’S CREED, 4in1 – tastatura, mouse, casti si mousepad

Completeaza-ti configuratia de joc cu acest pachet de jocuri all-in-one! Acest pachet de jocuri include o casca iluminata cu LED-uri cu drivere HQ de 50 mm, o tastatura pentru jocuri cu membrana iluminata in curcubeu si un mouse de gaming rapid, optic, de 3.200 dpi, cu iluminare LED colorata, care va arata grozav alaturi de computerul dvs. de jocuri.
Veti primi si un mouse pad cu o baza de cauciuc anti-alunecare. Pachetul este conceput pentru a va oferi tot echipamentul de care aveti nevoie pentru a va juca jocurile preferate.Unknown Image

Pregateste-te sa asaltati campurile de lupta online cu acest pachet de jocuri iluminat! Pachetul include o casca iluminata cu LED-uri cu drivere de 50 mm si un microfon incorporat, o tastatura pentru jocuri cu membrana iluminata in curcubeu, cu 19 taste anti-ghosting si un mouse de gaming optic cu 6 butoane rapid de 3.200 dpi, cu iluminare LED schimbatoare. Si, in sfarsit, veti obtine si un mouse pad cu o baza de cauciuc anti-alunecare. Acest pachet este conceput pentru a va oferi tot echipamentul de care aveti nevoie pentru a va juca jocurile preferate.
Castile pentru jocuri iluminate cu LED-uri sunt perfecte pentru a auzi toata actiunea care se petrece in jurul tau in jocul tau. Are un microfon incorporat pentru a facilita comunicarea cu restul echipei, iar tetiera reglabila si designul deasupra urechii asigura ca ramane confortabil pe urechi.
Tastatura pentru jocuri cu membrana iluminata in curcubeu este atat solida, cat si durabila, asa ca va va vedea in siguranta prin lupta dupa lupta – indiferent cat de intensa. Are 19 taste anti-ghosting pentru a se asigura ca fiecare apasare a tastei este inregistrata, iar iluminarea cu LED-uri schimbatoare il face sa iasa in evidenta si sa arate grozav.
Mouse-ul optic de gaming de 3.200 DPI cu iluminare cu LED-uri schimbatoare are un timp de raspuns rapid si iti ofera conditiile potrivite pentru a-ti depasi adversarii. Are 6 taste si contragreutate incorporata pentru a se asigura ca mouse-ul are o senzatie excelenta de mana. Pad-ul mouse-ului are o baza de cauciuc anti-alunecare care il mentine ferm pe birou si are lumina LED care se schimba aleatoriu in jurul marginilor.

MOUSE
Rezolutie: 1.000-1.600-2.400-3.200 DPI
Lumina: Gap si Rainbow iluminat din spate (necontrolabil)
Lungime cablu: 1,6 m.

TASTATURA
Tip: Membrana
Lumina LED schimbatoare (necontrolabila)
Lungime cablu: 1,5 m.
Numar de taste: 105
Taste multimedia: 8
Taste Anti-Ghosting: 19

CASTI
Difuzor: 50 mm
Impedanta: 32Ω + 15%
Sensibilitate: 102 ± 3dB
Raspuns in frecventa: 20hz pana la 20kHz
Lungime cablu: 2,2 metri (cablu din cauciuc)
Conexiune: jack de 3,5 mm + USB
Lumina: Lumina curcubeu care respira (necontrolabila)
*USB numai pentru alimentarea luminii RGB

MOUSEPAD
Dimensiune: 250 x 210 x 2 mm
Material: cauciuc si panza