Kit gaming cu RGB DELTACO GAMING, tastatura, mouse, casti si mousepad, negru

Kit gaming cu RGB DELTACO GAMING, tastatura, mouse, casti si mousepad, negru

500,00 lei 250,00 lei

20 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

62.63 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Kit gaming cu RGB DELTACO GAMING, tastatura, mouse, casti si mousepad, negru

Tastatură:
Tastatură RGB cu comutator cu diafragmă și 25 de taste Anti-Ghosting, iluminare RGB sub taste și pe laturile tastaturii. Tastatura are un design ergonomic S, astfel incat să puteți suporta orele de export. Tastele de pe tastatură au un design „Floating Keycap”, ceea ce face ușor accesul sub tastele la curățare, perfect pentru cei care doresc să mențină tastatura curată.

Dimensiuni (WxDxH): 440x133x30mm
Greutate: 653g

Mouse:
DELTACO GAMING Opical RGB Mouse cu senzor Avago 3050, 4000DPI, rata de votare de 500Hz și panouri laterale interschimbabile. Pe fiecare parte a mouse-ului, aveți bucle LED care se pot aprinde in opt moduri RGB, 2 moduri statice și un mod “receptiv”, unde culoarea se aprinde la fiecare clic.

Panourile laterale ale acestui mouse pot fi, de asemenea, inlocuite. In pachet este inclusă panoul lateral pentru ambele părți din dreapta și din stanga, care are o aripă mică in partea de jos care acționează de susținere pentru degetul mare și inelar. Roata de defilare și logo-ul DELTACO GAMING se aprind in diferite culori, in funcție de setarea DPI activă. Pentru a regla intre modurile RGB, apăsați roata de defilare, apoi faceți clic pe butonul inainte in partea stangă a mouse-ului pentru a selecta intre moduri.

Dimensiuni (LxPxH): 68x122x45mm
Greutate fără cablu: 100g

Mousepad:
Gaming mouse pad cu iluminare RGB pe părțile laterale. Partea superioară este confecționată dintr-o țesătură confortabilă pentru o mișcare moale și precisă cu mouse-ul. Iluminatul RGB controlează cu un buton simplu in colțul din stanga sus, care comută intre diferitele moduri de iluminare.

Dimensiuni (WxDxH): 450x400x4mm
Greutate: 418g

Căști:
Căști RGB Gaming de la DELTACO GAMING cu elemente masive de 57mm pentru acel sunet de joc cu adevărat intens și senzațional. Seturile pentru căști sunt confecționate din piele sintetică pentru un confort foarte bun chiar și in timpul sesiunilor lungi de joc.