Statie de incarcare wireless 15W Mophie Snap+ 3in1, compatibil MagSafe, black

Statie de incarcare wireless 15W Mophie Snap+ 3in1, compatibil MagSafe, black

650,00 lei 485,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

131.52 Lei x 4 Luni

Descriere

Statie de incarcare wireless Mophie Snap+ 3in1 – pentru trei dispozitive, compatibil cu MagSafe 15W, black

Mophie Snap+ 3-in-1 Wireless Charging Stand MagSafe Stojąca Ładowarka  Bezprzewodowa do Trzech Urządzeń 15 W (Black) w cenie 529,00 zł | GSM-PARTS  - Najlepsze akcesoria premium

Incarcati totul deodata. 3-in-1 Snap+ are o statie de incarcare wireless pentru telefonul dvs. si o baza cu spatiu pentru incarcarea AirPod-urilor. In plus, a fost echipat cu adaptoare pentru ceas care va permit sa conectati incarcatoare la Apple Watch si Galaxy Smartwatch. Suportul pentru telefon este compatibil MagSafe si functioneaza si cu telefoane nemagnetice datorita inelului inclus.

Compatibil MagSafe
Docul de incarcare fara fir Mophie snap+ 3-in-1 are magneti incorporati compatibili cu MagSafe, astfel incat telefonul dvs. este plasat in pozitia perfecta de incarcare.

Incarcati-va toate dispozitivele simultan
Pe langa incarcarea iPhone-ului, incarcatorul wireless 3-in-1 snap+ are o zona de incarcare desemnata care furnizeaza pana la 5W AirPod-urilor dvs. Setul include si doua adaptoare in care poti pune incarcatoare pentru ceasurile inteligente Apple Watch si Samsung Galaxy.

Modul portret si peisaj
Statia de incarcare 3-in-1 snap+ va mentine telefonul in modul portret sau peisaj, astfel incat sa puteti viziona filme, sa cititi stirile sau sa efectuati apeluri video.

Ofera 7.5W – 15W de putere de incarcare fara fir
Statia de incarcare wireless 3-in-1 snap+ ofera o putere de incarcare de pana la 7,5 W pentru dispozitivele iOS si pana la 15 W pentru dispozitivele Android.

Adaptor Snap
Setul include, de asemenea, un adaptor Snap care permite atasarea magnetica la orice smartphone compatibil Qi.

Suport de incarcare fara fir compatibil cu MagSafe, conceput pentru incarcarea smartphone-urilor, castilor si ceasurilor inteligente.

Compatibil cu MagSafe
Incarcatorul wireless Mophie Snap+ 3in1 este compatibil cu MagSafe, dispozitivele care suporta aceasta tehnologie vor adera perfect la suprafata de incarcare si vor fi incarcate eficient.

In pachet este inclus un adaptor Snap conceput pentru dispozitive compatibile cu Qi, dar fara MagSafe. Dupa atasarea adaptorului, veti putea incarca si smartphone-uri care nu au tehnologie MagSafe cu o putere de 15W pentru Android si 7,5W pentru iOS.

Puteti plasa dispozitivul pe suprafata de incarcare atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Incarcati trei dispozitive simultan
Pe langa zona de incarcare pentru smartphone, incarcatorul are si un incarcator pentru AirPod-uri cu o putere de 5W si un spatiu destinat unui incarcator Apple Watch sau Samsung Galaxy Smartwatch.*

* NU INCLUDE INCARCATOARELE DE APPLE WATCH / SAMSUNG GALAXY SMARTWATCH

Baza solida din otel asigura apoi stabilitatea incarcatorului.

Ceva in plus
Brandul Mophie incearca sa mearga pe calea durabilitatii, plasticele exterioare ale incarcatorului sunt realizate din plastic reciclat in proportie de 30%.