Suport auto de ventilatie cu incarcare wireless 15W Mophie Snap compatibil MagSafe, negru

Suport auto de ventilatie cu incarcare wireless 15W Mophie Snap compatibil MagSafe, negru

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

240,00 lei

Available on backorder

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Tag:

Descriere

Suport auto de ventilatie cu incarcare wireless 15W Mophie Snap compatibil MagSafe, negru

mophie Snap+ 401307636 Wireless Magnetic Car Vent Mount with Charger -  Black for sale online | eBay

Suport de auto cu incarcare wireless cu MagSafe si putere de pana la 15W. Datorita adaptorului Snap inclus in pachet, suportul poate fi folosit si cu orice dispozitiv care accepta incarcarea Qi. Suportul de incarcare wireless Mophie Snap + este conceput pentru a fi plasat in ventilatia masinii. Clema fixa asigura o fixare sigura. Suportul este echipat cu un cablu USB-C integrat cu o lungime de 100 de centimetri.

Compatibil cu Apple MagSafe si Qi
Suportul este compatibil cu Apple MagSafe. Daca dispozitivul dvs. nu are acest sistem, puteti atasa pur si simplu adaptorul Snap, care este inclus in pachet. Suportul de incarcare va fi apoi compatibil cu orice smartphone care accepta incarcarea Qi.

De asemenea, veti fi incantati sa aflati ca, daca nu aveti o carcasa mai groasa de 3 milimetri grosime pe dispozitiv, nu trebuie sa o scoateti in timpul incarcarii.

Instalare usoara si prindere ferma
Instalarea suportului in sine este foarte usoara si rapida si il puteti manevra confortabil cu o singura mana. Pur si simplu introduceti clema in ventilatia masinii dumneavoastra. Magnetii integrati asigura o prindere ferma si sigura a smartphone-ului. Puteti atasa si incarca dispozitivul atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Proprietati:
– compatibil cu Apple MagSafe
– instalare usoara
– magneti puternici integrati
– clema fixa
– putere de pana la 15W
– in pachet vei gasi un adaptor pentru dispozitive care nu sunt compatibile cu Apple MagSafe si de asemenea un incarcator auto cu o putere de pana la 20W

Parametri tehnici:
Putere de intrare: 5V⎓3A / 9V⎓2.22A
putere de iesire a incarcarii fara fir de pana la 15 W
greutate: incarcator wireless: 47 g, adaptor: 26 g
dimensiuni: incarcator wireless: 56 × 56 × 5 mm, adaptor: 60 × 60 × 50 mm