Suport auto cu incarcare wireless MagSafe Xlayer MagFix Pro, 15W, negru

Suport auto cu incarcare wireless MagSafe Xlayer MagFix Pro, 15W, negru

105,00 lei

Stoc epuizat

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Tag:

Descriere

 

Suport auto cu incarcare wireless MagSafe Xlayer MagFix Pro, 15W, negru

Unknown Image

Una dintre cele mai interesante caracteristici noi ale noilor modele de iPhone se numeste MagSafe, care permite modelelor iPhone compatibile cu MagSafe sa se incarce la pana la 15 wati fara a fi nevoie sa conectati un cablu. Noul suport auto XLayer Wireless Charging Pad Magnetic devine astfel cel mai bun prieten pentru noile modele de iPhone.
Pur si simplu atasati acest suport pe grila de ventilatie a masinii. Complet fara unelte. Asadar, aveti intotdeauna afisajul perfect la vedere si nimic nu blocheaza vederea asupra drumului. Clema dubla reglabila poate fi adaptata la jaluzele de ventilatie de diferite grosimi. De asemenea, este posibila o rotire completa de 360 de grade a unghiului de fixare pentru a alege cel mai confortabil unghi de vizualizare. Puteti seta orice unghi pentru a va bucura de confort maxim. Astfel, o vizualizare optima a afisajului iPhone-ului tau este intotdeauna garantata.
Magnetii perfect aliniati se acopera cu iPhone-ul tau compatibil MagSafe ofera o incarcare fara fir rapida de pana la 15W. Amplasarea cu ajutorul magnetilor garanteaza o incarcare eficienta fara intreruperi. Alinierea pe care o asigura aceasta permite o putere de 15 wati. Pentru performante optime de incarcare, se recomanda un adaptor auto USB-C de 20W (nu este inclus).

CARACTERISTICI:
– Pad de incarcare fara fir pentru masina cu andocare magnetica pentru modelele de iPhone compatibile MagSafe.
– Incarcare fara fir mai rapida cu aliniere magnetica
– Incarcarea wireless incepe imediat ce dispozitivul compatibil este andocat
– Dimensiuni/Greutate: 92 x 66 x 12,6 mm / 75 g
– Culoarea neagra

Specificatii tehnice:
Intrare: DC 5V/2A, DC 9V/2.4A
Iesire wireless: max. 15W