Kit suport auto cu incarcare wireless MagSafe si incarcator auto 20W Xlayer MagFix Pro, 15W, negru

Kit suport auto cu incarcare wireless MagSafe si incarcator auto 20W Xlayer MagFix Pro, 15W, negru

150,00 lei

3 în stoc (poate fi pre-comandat)

Credit module tbi bank 3.3.9

37.58 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Kit suport auto cu incarcare wireless MagSafe si incarcator auto 20W Xlayer MagFix Pro, 15W, negru

Unknown Image

Una dintre cele mai interesante caracteristici noi ale noilor modele de iPhone se numeste MagSafe, ceea ce inseamna ca modelele de iPhone compatibile cu MagSafe pot fi incarcate cu pana la 15 wati fara a fi nevoie sa conectati un cablu. Noul suport magnetic pentru masina XLayer Wireless Charging Pad este astfel cel mai bun prieten pentru noile modele de iPhone din a 12-a generatie.
Padul de incarcare fara fir se ataseaza magnetic pe spatele noului iPhone si il mentine in pozitia ideala de incarcare. Pozitionarea cu ajutorul magnetilor garanteaza o incarcare eficienta fara intreruperi in incarcarea wireless din cauza pozitionarii incorecte sau suboptimale pe suprafata de incarcare.
Pur si simplu atasati acest suport la grila de ventilatie a vehiculului. Complet fara unelte. Astfel, aveti intotdeauna o vedere perfecta a afisajului si nimic nu va blocheaza vederea asupra drumului. Clema dubla reglabila poate fi adaptata la lamele de ventilatie de diferite grosimi. O rotire completa de 360° a suportului este, de asemenea, posibila pentru a alege cel mai confortabil unghi de vizualizare. Puteti regla orice unghi pentru a va bucura de confort maxim. O vizualizare optima a afisajului iPhone-ului dvs. este astfel intotdeauna garantata.
Incarcatorul auto XLayer este solutia ideala pentru incarcarea rapida a masinii tale. In general, acest incarcator are doua conexiuni (1x USB Type C 20W si 1x USB QC3.0 18W) care pot incarca orice dispozitiv obisnuit la viteza optima. Datorita tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0, puteti incarca smartphone-urile care accepta aceasta functie de pana la 4 ori mai rapid decat cu incarcatoarele conventionale. Conexiunea de tip C pentru smartphone-uri de ultima generatie permite incarcarea rapida de pana la 5V/3A. Nici siguranta dispozitivelor dumneavoastra nu este neglijata, protectia la scurtcircuit si suprasarcina precum si oprirea automata asigura o incarcare fara probleme. Un cablu USB tip C cu o lungime confortabila de 1,20 m completeaza acest pachet.

SPECIFICATII
Pad de incarcare fara fir pentru masina MagFix Pro 15W:
Intrare de tip C: DC 5V/2A, 9V/3A
Iesire wireless: 5W, 7.5W, 10W, 15W
Dimensiuni: 175 x 125 x 138mm
Greutate: 65 g
Culoarea neagra

Incarcator auto Dual Tip C PD 20W:
Intrare de tip C: DC 12V/DC 24V, 5V/3A, 9V/2.2A, 12V/1.5A
Iesire USB: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Dimensiuni: 32 x 6 x 65mm
Greutate: 22 g
Culoarea neagra

Setul contine:
1x set de pornire auto wireless MagFix Pro, magnetic 15W, negru
1x clema dubla pentru grila de ventilatie
1x incarcator auto Dual Type C cu USB QC3.0 20W
1x cablu USB la tip C
1x manual de utilizare