Husa de protectie Pipetto Origami pentru iPad Air 3 (2019) / Pro 10.5” (2017), Argintiu/Transparent

Husa de protectie Pipetto Origami pentru iPad Air 3 (2019) / Pro 10.5” (2017), Argintiu/Transparent

80,00 lei

1 în stoc

Descriere

Husa Pipetto Origami pipbypipetto

Apple iPad Air a treia generatie 2019 (A2152, A2123, A2153, A2154)
Apple iPad Pro 10.5 “2017 (A1701, A1709, A1852)


 

Calitate superioara

O carcasa subtire si usoara de la marca Pipetto din seria revigorata Origami . Fabricat din policarbonat transparent durabil, precum si din plastic subtire si microfibra care protejeaza bine dispozitivul impotriva zgarieturilor si socurilor de caderi. Dupa cum sugereaza si numele, se distinge printr-un design interesant care permite pozitionarea carcasei in mai multe variante .

Culoarea producatorului : Silver & Clear (Argintiu cu spate transparent)

 


 

Acces complet

Carcasa, prin simplitatea sa de executie, ofera acces complet la decupaje si interfete, fara a interfera cu utilizarea de zi cu zi.

Compatibil cu functia de trezire si somn la deschiderea si inchiderea clapetei.

 

 


 

Functie standard

Datorita suportului reglabil cu o structura mata si proprietati de pliere precum origami, va permite sa pozitionati carcasa in mai multe moduri, astfel incat sa puteti citi, scrie sau rasfoi confortabil multimedia. Clapa frontala cu magneti puternici incorporati va permite sa alegeti pozitia corecta.

 

 


 

Protectie completa

Finisajul interior al clapetei cu microfibra protejeaza afisajul impotriva zgarieturilor, iar colturile accentuate ale carcasei va protejeaza in plus dispozitivul pe marginile sale proeminente, oferindu-i un aspect elegant printr-un finisaj subtire .

Partea din spate a capacului din policarbonat transparent, durabil va adauga rezistenta si protectie solida intregului dispozitiv. Transparenta capacului din spate arata aspectul unui iPad.