Husa ultra-slim de silicon pentru Samsung Galaxy A10 Clear

Husa ultra-slim de silicon pentru Samsung Galaxy A10 Clear

10,00 lei

5 în stoc

Tag:

Descriere

Chiar daca pare a fi o simpla husa pentru Samsung Galaxy A10 din silicon, aceasta este realizata dintr-un silicon de calitate superioara cu o grosime de 0.5 milimetri, ce iti va proteja telefonul chiar si atunci cand este scapat pe o suprafata dura, grosimea husei absorbind mare parte din impact. Cu acest tip de husa, telefonul tau SAMSUNG Galaxy A10 va fi mai in siguranta.

Imagini pentru tpu clear case for galaxy A10

Indiferent cat de mult incercam sa protejam un telefon, acesta va suferi diverse socuri de-a lungul timpului. Sfatul nostru e sa cumparati o husa pentru Samsung Galaxy A10 de 0.5 milimetri, aceasta avand rol de “protector” al telefonului pentru situatiile neprevazute cand este scapat din mana. 

Huse Galaxy A10 0.5 milimetri

Aspect original al telefonului
Producatorii de telefoane se intrec in a scoate cele mai frumoase telefoane, dar riscul de a fi spart este foarte mare atunci cand nu avem o husa. Astfel ca daca doresti sa te bucuri in continuare de profilul si culoarea telefonului poti alege aceasta husa pentru Samsung Galaxy A10 si ai beneficii duble: protectie buna si aspect original al telefonului. Aceasta husa pentru Samsung Galaxy A10 se pliaza perfect pe telefon si are decupajele functiilor (mufa incarcare, camera foto, etc) realizate cu precizie.