Husa Premium de Carbon NEVOX pentru Samsung Galaxy S22 Plus, Black

Husa Premium de Carbon NEVOX pentru Samsung Galaxy S22 Plus, Black

375,00 lei

1 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

103.97 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Husa Premium de Carbon NEVOX pentru Samsung Galaxy S22 Plus, Black


Este scopul nostru de a produce cea mai subtire si usoara husa pentru Samsung Galaxy S22 Plus. De la design pana la fibrele de inalta tehnologie pana la capacul pentru smartphone finit, husele Nevox Real Carbon sunt fabricate 100% in Germania.
Husele noastre precise de carbon sunt huse de protectie extrem de subtiri, legate de material, foarte usoare si functionale, realizate din cele mai bune fibre de inalta performanta, in prezent, carbon, aramid si Vectran.
O combinatie speciala si structura din fibre permit producerea celei mai subtiri huse dintr-o singura piesa, asa-numitul „monococ”, care infasoara smartphone-ul ca o a doua piele.
Dupa cum se stie din Formula 1 sau din veste de foc etc., aceste fibre de inalta tehnologie absorb multa energie intr-un accident sau glont, in ciuda grosimii foarte subtiri a peretelui, asa-numitul comportament la impact si astfel ofera o protectie maxima cu o greutate minima.
Aceste proprietati permit producerea de huse de protectie extrem de subtiri si eficiente, care pastreaza valoarea de design si recunoastere a smartphone-ului.
Capacul foarte subtire nevox Real Carbon Cover nu are niciun efect asupra performantelor de transmisie si receptie (indiferent daca este WiFi, Bluetooth, GPS sau frecventa telefonica). Obtinem acest lucru utilizand proprietatile fizice ale fibrelor de carbon de inalta rezistenta in procesul de fabricatie nou dezvoltat.
Structura tridimensionala a suprafetei asigura o buna mentinere si scoate in evidenta optica speciala a fibrelor.