Husa de protectie ZAGG Bridgetown, Graphene, pentru Galaxy Z Flip5, black

Husa de protectie ZAGG Bridgetown, Graphene, pentru Galaxy Z Flip5, black

150,00 lei 135,00 lei

2 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

33.82 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

 

Husa de protectie ZAGG Bridgetown, Graphene, pentru Galaxy Z Flip5, black

Unknown Image

Protectia la impact serios nu trebuie sa fie voluminoasa. Carcasa Bridgetown este special conceputa pentru a acoperi si proteja dispozitivul cu balamale. Este fabricat din grafen, unul dintre cele mai puternice materiale din lume. Cu toate acestea, aceasta husa usoara se potriveste cu usurinta in buzunar. Are, de asemenea, un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care cauzeaza mirosuri.3

Husa Bridgetown a fost special conceputa pentru a acoperi si proteja balamaua telefonului tau. Bridgetown este ranforsat cu grafen, unul dintre cele mai puternice materiale din lume. Aceasta carcasa usoara combina protectia si functionalitatea cu un design elegant si minimalist.

10ft de protectie impotriva caderii: Bridgetown este consolidat cu grafen, unul dintre cele mai puternice materiale artificiale de pe pamant. Bridgetown a fost testat si dovedit ca va protejeaza telefonul impotriva caderilor de pana la 10 picioare (3 metri).1

Consolidat cu Graphen: Grafenul este mai dur decat diamantul, dar mai elastic decat cauciucul si este de 200 de ori mai puternic decat otelul. De asemenea, este foarte conductiv, permitand disiparea caldurii. Grafenul este folosit de inovatorii lideri in industrie in aviatie, aerospatiala, echipamente sportive profesionale si echipamente militare.

Design cu balamale: carcasa Bridgetown este special conceputa pentru telefoane cu balamale precum Samsung Galaxy Z Flip5. Acesta acopera balamaua telefonului, astfel incat sa beneficiati de protectie completa impotriva caderii.

Contine tratament antimicrobian: Bridgetown contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.

Carcasa subtire si usoara: Protectia puternica nu trebuie sa fie voluminoasa. Designul subtire al huselor noastre permite dispozitivului sa incapa usor in buzunar si sa arate elegant in mana.

Compatibil cu incarcarea fara fir: carcasele sunt compatibile cu incarcarea fara fir, ceea ce inseamna ca va puteti lasa telefonul pe orice suport de incarcare fara fir pentru o incarcare rapida, fara a scoate carcasa.

1 Mil Std 810G 516

2 Consultati ZAGG.com/grapheneFAQ pentru mai multe detalii.

3 Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.