Husa de protectie Samsung Smart View Wallet Case pentru Galaxy S23 Ultra, Cream

Husa de protectie Samsung Smart View Wallet Case pentru Galaxy S23 Ultra, Cream

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

159,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

Husa de protectie Samsung Smart View Wallet Case pentru Galaxy S23 Ultra, Cream 

Samsung Logo Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

 

Ecran de afisare rapida

Smart View Wallet Case iti permite sa accesezi afisajul interactiv al telefonului tau Galaxy S23 Ultra, fara a deschide capacul. Disponibila intr-o varietate de nuante, husa combina protectia, stilul si confortul.

 

Doar atingeri simple vor face

Poti atinge fereastra de afisare, pentru a derula functii de baza, cum ar fi raspunsul la telefon sau intreruperea muzicii, chiar si cu capacul inchis.

O persoana tine in mana un telefon Galaxy S23 Ultra, cu carcasa montata, pentru a verifica cine suna, fara a fi nevoie sa deschida capacul. O femeie atinge o fereastra deschisa pentru a controla muzica de pe dispozitiv, fara a fi nevoita sa deschida carcasa.

 

Transporta-ti lucrurile esentiale, de zi cu zi, in siguranta, cu telefonul tau

Smart View Wallet Case iti permite sa introduci cardul folosit frecvent in interior, astfel incat sa il poti pastra la indemana si ascuns in siguranta.

 

Un prim-plan al interiorului carcasei portofel, cu o fanta pentru card. O persoana inmaneaza altei persoane un card scos din fanta pentru card a carcasei.

 

In timp ce-ti protejezi telefonul, salvezi si mediul. Poti contribui la conservarea resurselor pretioase ale globului prin achizitionarea produsului, realizat din materiale reciclate, certificate UL si materiale bio.