Husa ZAGG Milan Snap pentru iPhone 15 Pro, compatibila MagSafe, Graphene, Iridiscent

Husa ZAGG Milan Snap pentru iPhone 15 Pro, compatibila MagSafe, Graphene, Iridiscent

150,00 lei

2 în stoc (poate fi pre-comandat)

Credit module tbi bank 3.3.9

37.58 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Husa ZAGG Milan Snap pentru iPhone 15 Pro, compatibila MagSafe, Graphene, Iridiscent

ZAGG รุ่น Milan Snap - เคส iPhone 15 Pro Max - สี Iridescent | Vgadz

Pentru iPhone 15 Pro, Milan Snap, iridescent, este mai mult decat o husa draguta. Este intarita cu grafen, unul dintre cele mai puternice materiale din lume (2). Aceasta husa compatibila MagSafe are un finisaj frumos, irizat, care completeaza liniile elegante ale iPhone-ului tau. Milan Snap ofera pana la 13 picioare protectie impotriva caderilor si este fabricat din materiale reciclate in proportie de 74%.

Protectie impotriva caderilor de 13ft│4m: Milan Snap a fost testat si dovedit ca va protejeaza telefonul de caderi de pana la 13 picioare (4 metri).(1)

Consolidat cu grafen: grafenul este mai dur decat un diamant, dar mai elastic decat cauciucul si de pana la 200 de ori mai puternic decat otelul. (2)

Finisaj irizant: carcasa transparenta Milan Snap are un finisaj frumos, irizat.

Compatibil MagSafe: Milan Snap este compatibil MagSafe si functioneaza cu majoritatea incarcatoarelor compatibile fara fir.

74% continut reciclat (3): Milan Snap este realizat cu pana la 74% continut reciclat post-consum.

Design subtire: Designul subtire si usor se potriveste cu usurinta in buzunar si confortabil in mana.

Tratament antimicrobian: Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care cauzeaza mirosuri. (4)

(1) Mil Std 810G 516 (2) Consultati ZAGG.com/grapheneFAQ pentru mai multe detalii. (3) Continutul de material reciclat este verificat de o terta parte independenta. (4) Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.