Husa ZAGG Crystal Palace pentru iPhone 15 Plus/14 Plus compatibila MagSafe, Graphene, clear

Husa ZAGG Crystal Palace pentru iPhone 15 Plus/14 Plus compatibila MagSafe, Graphene, clear

150,00 lei

2 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

37.58 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Husa ZAGG Crystal Palace pentru iPhone 15 Plus/14 Plus compatibila MagSafe, Graphene, clear

Unknown Image

Superba carcasa Crystal Palace este favorita constanta, combinand transparenta rezistenta la zgarieturi si anti-ingalbenire cu 13 picioare de protectie impotriva caderii. Noul Crystal Palace este realizat din grafen, unul dintre cele mai dure materiale de pe pamant. Nu numai ca va protejeaza telefonul de caderi, ci si evidentiaza liniile elegante ale noului dvs. dispozitiv.

Rezistent la caderi de pana la 13ft│4m: Crystal Palace a fost testat si dovedit ca va protejeaza telefonul de caderi de pana la 13 picioare (4 metri).

Consolidat cu grafen: grafenul este mai dur decat un diamant, dar mai elastic decat cauciucul si de pana la 200 de ori mai puternic decat otelul.

Carcasa Crystal Clear: Crystal Palace are o suprafata transparenta, rezistenta la zgarieturi, cu proprietati anti-ingalbenire.

78% continut reciclat (3): Crystal Palace este realizat cu pana la 78% continut reciclat post-consum.

Design cu margini rotunjite: Marginile rotunjite ofera o prindere sigura si confortabila.

Tratament antimicrobian: un agent antimicrobian cu proprietati incorporate va protejeaza carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.

Design subtire: Designul subtire si usor se potriveste cu usurinta in buzunar si confortabil in mana.

Compatibil MagSafe*: Crystal Palace Snap este compatibil MagSafe si functioneaza cu majoritatea incarcatoarelor compatibile fara fir.

* Numai modele cu fixare sau cu suport.

(1) Mil Std 810G 516 2 Consultati ZAGG.com/grapheneFAQ pentru mai multe detalii. (3) Continutul de material reciclat este verificat de o terta parte independenta. (4) Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.