Husa ZAGG Manhattan Snap pentru iPhone 15/14/13 compatibila MagSafe, Graphene, Sage

Husa ZAGG Manhattan Snap pentru iPhone 15/14/13 compatibila MagSafe, Graphene, Sage

150,00 lei

2 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

47.60 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Husa ZAGG Manhattan Snap pentru iPhone 15/14/13, compatibila MagSafe, Graphene, Sage

Unknown Image

MagSafe Manhattan Snap pentru iPhone ofera 13 picioare de protectie impotriva caderii1 intr-o carcasa neteda, sofisticata, din silicon. Manhattan Snap este ranforsat cu grafen, unul dintre cele mai rezistente materiale din lume. (2) Are un design subtire, prindere confortabila cu ondulare si aluneca in si din buzunar fara a trage sau trage.

Protectie impotriva caderilor de 13ft│4m: Manhattan Snap a fost testat si dovedit ca va protejeaza telefonul de caderi de pana la 13 picioare (4 metri).(1)

Consolidat cu grafen: grafenul este mai dur decat un diamant, dar mai elastic decat cauciucul si de pana la 200 de ori mai puternic decat otelul.(2)

Husa din silicon premium: aceasta husa neteda din silicon se simte bine in mana si nu se va trage atunci cand o scoti din buzunar.

Compatibil MagSafe: Manhattan Snap este compatibil MagSafe si functioneaza cu majoritatea incarcatoarelor compatibile fara fir.

42% continut reciclat (3): Manhattan Snap este realizat cu pana la 42% continut reciclat post-consum.

Design subtire: Designul subtire si usor se potriveste cu usurinta in buzunar si confortabil in mana.

Tratament antimicrobian: Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care cauzeaza mirosuri.(4)

Garantie limitata pe viata: ZAGG garanteaza produsul impotriva uzurii si deteriorarii pe durata de viata a dispozitivului pentru care a fost achizitionat produsul.

(1) Mil Std 810G 516 (2) Consultati ZAGG.com/grapheneFAQ pentru mai multe detalii. (3) Continutul de material reciclat este verificat de o terta parte independenta. (4) Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.