Husa ZAGG Luxe Snap pentru iPhone 15/14/13 compatibila MagSafe, Graphene, black

Husa ZAGG Luxe Snap pentru iPhone 15/14/13 compatibila MagSafe, Graphene, black

150,00 lei

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

37.58 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Husa ZAGG Luxe Snap pentru iPhone 15/14/13 compatibila MagSafe, Graphene, black

Unknown Image

Husa Luxe de la ZAGG ofera pana la 10 picioare protectie impotriva caderii.(1) Aceasta husa are un design usor si flexibil. Si este realizat cu 95% materiale reciclate3, deci este alegerea perfecta pentru consumatorii constiinciosi.

Protectie impotriva caderilor de 10ft│3m: Luxe a fost testat si dovedit ca va protejeaza telefonul de caderi de pana la 10 picioare (3 metri).(1)

Consolidat cu grafen: grafenul este mai dur decat un diamant, dar mai elastic decat cauciucul si de pana la 200 de ori mai puternic decat otelul. (2)

95% continut reciclat (3): Luxe este realizat cu pana la 95% continut reciclat post-consum.

Design usor, flexibil: husa Luxe usoara se potriveste cu usurinta in buzunar si confortabil in mana.

Tratament antimicrobian: Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care cauzeaza mirosuri. (4)

Compatibil MagSafe*: Luxe Snap este compatibil MagSafe si functioneaza cu majoritatea incarcatoarelor compatibile fara fir.

Garantie limitata pe viata: ZAGG garanteaza produsul impotriva uzurii si deteriorarii pe durata de viata a dispozitivului pentru care a fost achizitionat produsul.

*Compatibil cu MagSafe numai pe versiunea Black Snap

(1) Mil Std 810G 516 (2) Consultati ZAGG.com/grapheneFAQ pentru mai multe detalii. (3) Continutul de material reciclat este verificat de o terta parte independenta. (4) Contine un agent antimicrobian cu proprietati incorporate pentru a va proteja carcasa prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.