Carcasa UAG U Anchor iPhone 12/12 Pro Dusty Rose

Carcasa UAG U Anchor iPhone 12/12 Pro Dusty Rose

60,00 lei

2 în stoc

Descriere

Unknown Image

Carcasa semi-transparenta Urban Armor Gear U Anchor are un design solid, creata pentru a-ti proteja noul iPhone 12/12 Pro. Husa UAG U Anchor iti ofera o protectie superioara intr-un look futuristic si elegant.

 

  • Constructie solida

  • Extremitati armate pentru extra protectie (MIL-STD 810G 516.6)

  • Protectie si functionalitate superioare

  • Butoane proiectate in relief pentru acces facil

  • Special construita pentru iPhone 12/12 Pro
  • Compatibila cu incarcarea Wireless

 

Constructie solida

Carcasa UAG (Urban Armor Gear) U Anchor este construita dintr-un material robust creat dintr-un strat rezistent la impact pentru absorbtia socului si un strat exterior dur. Designul a fost proiectat pentru a-ti proteja noul iPhone 12/12 Pro in situatiile in care ai cea mai mare nevoie.

Finisaj din cauciuc pentru mai multa aderenta

Prima regula pentru a-ti tine telefonul protejat este sa nu il scapi din mana. Destul de simplu si logic, insa majoritatea carcaselor de protectie au un finisaj fin, din cauza caruia telefonul iti poate aluneca mai usor din mana sau de pe suprafetele pe care il asezi. U Anchor are insa un design inedit si vine cu un finisaj din cauciuc care adauga aderenta, iar carcasa prezinta armament acolo unde telefonul are cea mai mare nevoie. Poti sa fii sigur ca nu vei mai scapa la fel de usor telefonul din mana, iar in cazul incare totusi se intampla, U Anchor este acolo sa ti-l protejeze.

Marginile in relief iti protejeaza ecranul

Marginile carcasei sunt iesite in relief pentru a proteja ecranul in cazul in care il scapi cu fata in jos. Noi iti recomandam insa sa ii aplici telefonului iPhone 12/12 Pro si o folie de protectie pentru si mai multa siguranta.

In conformitate cu standardele militare impotriva cazaturilor si socurilor

Daca este indeajuns de buna incat sa satisfaca standardele militare US, noi zicem ca U Anchor te va satisface si pe tine. Carcasa a fost testata in conformitate cu standardele militare MIL STD 810G 516.6 impotriva cazaturilor, pentru ca noul tau iPhone 12/12 Pro sa fie protejat in orice situatie.

Butoane acoperite si protejate

Butoanele telefonului sunt protejate de un strat gros TPU care sunt foarte usor de accesat, chiar daca porti manusi.

Creata pentru iPhone 12/12 Pro

Carcasa UAG U Anchor a fost proiectata avand iPhone 12/12 Pro in minte, potrivindu-se perfect cu acesta pentru ca tu sa il poti proteja, bucurandu-te de toate functionalitatile sale.

* MIL-STD 810 este o certificare US Military aplicata echipamentelor care pot rezista in conditii extreme. Desi este acordata in mod normal aplicatiilor militare, aceasta certificare este oferita si unui numar de produse comerciale, care tind catre aceleasi standarde de protectie, durabilitate si robustete.

Unknown Image