Husa de protectie Samsung Smart View Wallet Case pentru Galaxy S23, Black

Husa de protectie Samsung Smart View Wallet Case pentru Galaxy S23, Black

Produsul este disponibil doar la precomandă.

149,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

Husa de protectie Samsung Smart View Wallet Case pentru Galaxy S23, Black 

Samsung Logo Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

 

Ecran de afisare rapida

Smart View Wallet Case iti permite sa accesezi afisajul interactiv al telefonului tau Galaxy S23, fara a deschide capacul. Disponibila intr-o varietate de nuante, carcasa combina protectia, stilul si confortul.

 

 

Realizat doar cu simple atingeri

Poti atinge fereastra de afisare, pentru a efectua functii de baza, cum ar fi raspunsul la telefon sau intreruperea muzicii, chiar si cu capacul inchis.

O persoana tine un telefon Galaxy S23 cu ecranul pornit, pentru a verifica cine suna, fara a fi nevoita sa deschida carcasa. O femeie atinge o fereastra deschisa pentru a controla muzica de pe dispozitivul ei, fara a fi nevoie sa deschida carcasa.

Transporta-ti lucrurile esentiale, de zi cu zi, in siguranta, cu telefonul tau

Smart View Wallet Case iti permite sa introduci cardul folosit frecvent in interior, astfel incat sa il poti pastra la indemana si ascuns in siguranta.

 

Un prim-plan al interiorului carcasei portofel, cu o fanta pentru card. O persoana inmaneaza altei persoane un card, scos din fanta pentru card a carcasei.

 

In timp ce iti protejezi telefonul, salvezi si mediul. Poti contribui la conservarea resurselor pretioase ale globului, prin achizitionarea produsului, realizat din materiale reciclate si bio, certificate UL.

 

Vizualizarea frontala a unui dispozitiv Galaxy S23, cu Smart View Wallet Case, inconjurat de frunze verzi groase. Textul este: PLASTICUL DIN SMART VIEW WALLET CASE (EF-ZS911) CONTINE MINIM 17% CONTINUT RECICLAT POST-CONSUM. CARCASA EXTERIOARA A SMART VIEW WALLET CASE (EF-ZS911) CONTINE MINIM 21% MATERIALE BIO.