Galaxy SmartTag, Black

Galaxy SmartTag, Black

103,00 lei

Stoc epuizat

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

 

Modalitatea de functionare

 

 

1. Eticheteaza-l

Vrei sa monitorizezi ceva? Ataseaza Galaxy SmartTags lucrurilor pretioase din viata ta.

 

 

2. Gaseste

Daca ti-ai pierdut lucrurile, este suficient sa lansezi aplicatia si vei afla unde au fost ultima data. Refacerea pasilor este usoara.

 

 

3. Nu te grabi

Iata-le! Datorita Galaxy SmartTags, gasirea obiectelor este inteligenta si simpla.

 

 

Gasirea obiectelor importante din viata ta

SmartTags alimentate prin Bluetooth se ataseaza cu usurinta la chei, genti sau chiar animalului de companie al familiei. Daca banuiesti ca obiectul pierdut este in apropiere, dar nu il gasesti, atinge butonul de apel de pe telefonul mobil si urmareste sunetul familiar al tonului de apel care te apeleaza la volumul pe care l-ai setat.

 

 

Localizeaza-ti obiectele de la mare distanta

Obiectul tau etichetat este in afara razei de localizare? Nicio problema! Chiar si atunci cand este offline, Galaxy Find Network poate folosi datele scanate pentru a le gasi in mod privat. Si este usor sa parcurgi un istoric al locurilor in care a fost eticheta pentru a o gasi. Poti, de asemenea, sa utilizezi alte dispozitive pe care le detii pentru a-ti localiza obiectele.

 

 

Confortul unui singur clic pentru casa ta inteligenta

Cu SmartTags, casa ta inteligenta tocmai a devenit mai confortabila. SmartTags poate controla diferite dispozitive IoT cu doar un clic de buton, astfel incat sa poti aprinde luminile de acasa chiar inainte de a pasi inauntru.