Folie de sticla securizata NEVOX NevoGlass pentru Xiaomi Redmi Note 11S / Redmi Note 11

Folie de sticla securizata NEVOX NevoGlass pentru Xiaomi Redmi Note 11S / Redmi Note 11

15,00 lei

4 în stoc

Tag:

Descriere

Folie de sticla securizata NEVOX NevoGlass pentru XIAOMI 11T PRO / 11T PRO 5G / 11T | 11T 5GUnknown Image

Aceasta folie de sticla securizata pentru XIAOMI REDMI NOTE 11S / REDMI NOTE 11, ofera o protectie extinsa impotriva deteriorarilor si zgarieturilor exterioare, inclusiv a obiectelor ascutite, cum ar fi cutitele si cheile, precum si taierea cu laser pentru o potrivire perfecta. Foliile noastre de sticla sunt cele mai noi tehnologii de protectie a ecranului de ultima generatie. Foarte durabil si rezistent la zgarieturi / rezistent la cioburi, acest protector puternic 9H (nivel de duritate) va va garanta telefonului cea mai buna protectie impotriva picaturilor, loviturilor, zgarieturilor si uzurii normale. Obtineti toata protectia fara niciun volum. Protectoarele de ecran sunt subtiri, ceea ce le face ultra-usoare pentru a permite un protector de ecran de tip „tactil delicat” care promite sa nu interfereze cu sensibilitatea ecranului dvs. tactil.In plus, protectiile noastre de sticla sunt concepute pentru a fi 99,99% transparente pentru a promova o experienta de vizualizare optima, naturala si cristalina.

. Anti-zgarieturi si cadere zilnica.
. Anti-apa si ulei.
. Sticla securizata cu duritate 9H ofera o protectie perfecta.
. Transparenta de 99,99% va ofera o experienta naturala de vizionare.
. Taierea cu laser precisa se potriveste perfect dispozitivului dvs.
. Instalare fara bule, deoarece are un lipici pe ecran complet.
. Protector de ecran cu muchii rotunde pentru carcasa prietenoasa.

Cea mai buna calitate din sticla ultra temperata de la margine la margine este ultra-subtire (0,33 mm grosime), care este realizat printr-o taiere precisa cu laser, lustruita deosebit. Marginile bine rotunjite si compatibile pentru atingere 3D. Acest protector de ecran din sticla securizata promite o compatibilitate deplina cu sensibilitatea ecranului tactil. Ca urmare, HD Clarity care pastreaza experienta sticlei originale.
Rezistent la zgarieturi: Acest protector de ecran din sticla XIAOMI REDMI NOTE 11S / REDMI NOTE 11 ofera protectia ecranului de duritate 9H, de asemenea, va poate proteja in mod eficient telefonul de zgarieturi si zgarieturi nedorite prin cutit, chei si alte substante dure. Suprafata ecranului are o duritate puternica, iar sticla temperata 9H protejeaza intregul ecran frontal. Nu primiti zgarieturi, chiar daca este zgariat cu cheile in buzunar.