Folie sticla ZAGG Glass Elite Privacy, ultra-strong, 2-way filter pentru iPhone 15 Pro

Folie sticla ZAGG Glass Elite Privacy, ultra-strong, 2-way filter pentru iPhone 15 Pro

120,00 lei

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

30.06 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Folie sticla ultra-strong ZAGG Glass Elite Privacy, 2-way filter pentru iPhone 15 Pro

Protectia ecranului din sticla temperata Glass Elite Privacy va ofera acoperire cu sticla aluminosilicat ultra-rezistenta, testata de pana la 5 ori mai puternica decat protectia traditionala a ecranului din sticla. (1) Filtrul sau de confidentialitate cu doua cai protejeaza ecranul de privirile indiscrete atunci cand este privit din lateral.

De 5 ori mai puternica: Glass Elite Privacy este de 5 ori mai puternica decat protectia traditionala a ecranului din sticla.(1)

Filtru de confidentialitate bidirectional: filtrul de confidentialitate bidirectional ofera confidentialitate pe ecran complet atunci cand este vizualizat din lateral.

Protectie maxima impotriva zgarieturilor: sticla aluminosilicat este intarita cu tehnologia schimbului de ioni pentru o mai mare rezistenta si rezistenta la zgarieturi.

Ecran curat, fara pete: Tratamentul de suprafata ClearPrint™ disperseaza uleiul din varful degetelor, facandu-le aproape invizibile atunci cand ecranul este pornit.

Margini intarite: Glass Elite Privacy are margini intarite care previn ciobirea si opresc pornirea si raspandirea fisurilor.

Senzatie neteda si matasoasa: suprafata Glass Elite Privacy are aceeasi senzatie matasoasa si neteda ca si ecranul original al telefonului dvs.

Tratament antimicrobian: Glass Elite Privacy contine proprietati antimicrobiene care protejeaza ecranul de protectie prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejand impotriva degradarii de catre microorganisme.

Continut reciclat: Glass Elite Privacy este realizat cu pana la 30% sticla reciclata post-consum.(3)

Instalare precisa: Procesul de instalare EZ Apply® cu tava asigura o aliniere perfecta.

Marca de produs verde certificata TÜV Rheinland: Glass Elite Privacy este realizata cu pana la 30% sticla reciclata, tava de instalare este realizata din continut 100% reciclat, iar ambalajul sau este 100% reciclabil.

Certificare FSC: Cu ambalaje reciclabile realizate din materiale 100% reciclate, Glass Elite Privacy a fost certificata de FSC, o organizatie care lucreaza pentru protejarea padurilor sanatoase.

(1) Teste efectuate de un laborator independent tert; testat de pana la 5 ori mai puternic decat protectia traditionala a ecranului din sticla. (2) Contine proprietati antimicrobiene care protejeaza ecranul de protectie prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejand impotriva degradarii de catre microorganisme. (3) Materialul reciclat este certificat printr-un proces de alocare a bilantului de masa terta parte.