Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite VisionGuard anti blue light pentru iPhone 15 Pro Max, Ultra-Strong, Clear

Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite VisionGuard anti blue light pentru iPhone 15 Pro Max, Ultra-Strong, Clear

150,00 lei 135,00 lei

5 în stoc (poate fi pre-comandat)

Credit module tbi bank 3.3.9

33.82 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite VisionGuard anti blue light pentru iPhone 15 Pro Max, Ultra-Strong, Clear

Cu Glass Elite VisionGuard, va protejati mai mult decat doar ecranul. Am adaugat un filtru de lumina albastra Eyesafe® care blocheaza lumina albastra daunatoare de inalta energie (HEV), care poate contribui la oboseala digitala a ochilor. Si filtrul Eyesafe® nu provoaca o nuanta galbena, asa cum o pot face setarile de noapte de pe dispozitiv. Protectia ecranului Glass Elite VisionGuard foarte puternica vine si cu tehnologia ClearPrint™, care face amprentele practic invizibile atunci cand ecranul este pornit.

Filtrare imbunatatita a luminii albastre: depindem de dispozitivele noastre digitale pentru aproape orice. Dar expunerea prelungita la ecrane si la lumina albastra poate avea efecte negative asupra sanatatii noastre, cum ar fi oboseala vizuala, tulburari de somn si probleme de vedere pe termen lung. ZAGG cu tehnologia Eyesafe® are un strat Eyesafe® imbunatatit care filtreaza 40% din lumina albastra intensa (435-440nm).

Tratamentul antimicrobian va protejeaza ecranul: Glass Elite VisionGuard contine un tratament antimicrobian care protejeaza ecranul prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.

Protectie avansata impotriva impactului si zgarieturilor: Glass Elite VisionGuard este de 5 ori mai puternica decat protectia traditionala a ecranului din sticla.* Aceasta sticla puternica din aluminosilicat este realizata cu tehnologie de schimb de ioni, creste compresia suprafetei pentru o rezistenta mai mare si rezistenta la zgarieturi.

Revolutie in tehnologia anti-amprenta: tehnologia ClearPrint™ este un tratament unic de suprafata, utilizat exclusiv de InvisibleShield, care ascunde vizibilitatea amprentelor de pe protectia ecranului. Acest proces oleofil raspandeste uleiurile din amprentele digitale atat de subtire pe suprafata incat permite luminii sa treaca prin ulei, facand amprentele practic invizibile.

Margini intarite pentru o protectie sporita: Marginile intarite de pe Glass Elite VisionGuard protejeaza colturile si marginile vulnerabile ale ecranului pentru a preveni aschiile si pentru a opri pornirea si raspandirea fisurilor.

Aplicare usoara: Glass Elite VisionGuard are file EZ Apply® si vine cu o tava de instalare pentru a asigura o aliniere precisa.

* Teste efectuate de un laborator independent tert; testat de pana la 5 ori mai puternic decat protectia traditionala a ecranului din sticla. **Contine tratament antimicrobian care protejeaza ecranul de protectie prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejarea impotriva degradarii de catre microorganisme.