Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite pentru iPhone 15 Plus, Ultra-Strong, Clear

Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite pentru iPhone 15 Plus, Ultra-Strong, Clear

100,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

25.05 Lei x 4 Luni

Tag:

Descriere

Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite pentru iPhone 15 Plus, Ultra-Strong, Clear

Protectia ecranului din sticla calita Glass Elite va ofera acoperire cu sticla aluminosilicat ultra-rezistenta, testata de pana la 5 ori mai puternica decat protectia traditionala a ecranului din sticla.1 Tratamentul de suprafata ClearPrint™ face amprentele digitale invizibile atunci cand ecranul este pornit. Glass Elite se aplica uniform si precis cu tava noastra de instalare EZ Apply®.

De 5 ori mai puternic: Glass Elite este de 5 ori mai puternic decat protectia traditionala a ecranului din sticla. (1)

Protectie maxima impotriva zgarieturilor: Sticla aluminosilicat este intarita cu tehnologia de schimb ionic pentru o rezistenta mai mare si o rezistenta la zgarieturi.

Ecran curat, fara pete: tratamentul de suprafata ClearPrint™ disperseaza uleiul din varful degetelor, facandu-le aproape invizibile atunci cand ecranul este pornit.

Margini intarite: Marchiile intarite ale Glass Elite previn ciobirea si opresc inceperea si raspandirea fisurilor.

Senzatie neteda si matasoasa: suprafata protectiei ecranului Glass Elite are aceeasi senzatie matasoasa si neteda ca si ecranul original al telefonului dvs.

Tratament antimicrobian: Glass Elite contine proprietati antimicrobiene care protejeaza ecranul de protectie prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejand impotriva degradarii de catre microorganisme.

Continut reciclat: Glass Elite este fabricat cu pana la 30% sticla reciclata post-consum.(3)

Instalare precisa: Procesul de instalare EZ Apply® cu tava asigura o aliniere perfecta.

Marca produs verde certificat TÜV Rheinland: Glass Elite este fabricat cu pana la 30% sticla reciclata, tava de instalare este realizata din continut 100% reciclat, iar ambalajul sau este 100% reciclabil.

Certificare FSC: Cu ambalaje reciclabile realizate din materiale 100% reciclate, Glass Elite a fost certificata de FSC, o organizatie care lucreaza pentru protejarea padurilor sanatoase.

(1) Teste efectuate de un laborator independent tert; testat de pana la 5 ori mai puternic decat protectia traditionala a ecranului din sticla. (2) Contine proprietati antimicrobiene care protejeaza ecranul de protectie prin inhibarea cresterii bacteriilor care provoaca mirosuri si protejand impotriva degradarii de catre microorganisme. (3) Materialul reciclat este certificat printr-un proces de alocare a bilantului de masa terta parte.