Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite Privacy pentru iPhone 14 Pro, Ultra-Strong

Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite Privacy pentru iPhone 14 Pro, Ultra-Strong

150,00 lei

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

37.58 Lei x 4 Luni

Descriere

Folie sticla cu aplicator ZAGG Glass Elite Privacy pentru iPhone 14 Pro, Ultra-Strong

Glass Elite Privacy+

Sticla de protectie foarte rezistenta, cu filtru bidirectional pentru a va proteja intimitatea. Suprafata sticlei este imbogatita cu o componenta antibacteriana care poate elimina pana la 99,99% din bacteriile de suprafata, mucegaiul si algele. 

Filtru de confidentialitate bidirectional
Suprafata de sticla InvisibleShield Glass Elite Privacy este echipata cu un filtru bidirectional, datorita caruia afisajul poate fi citit doar daca te uiti direct. Datorita acestui fapt, InvisibleShield Glass Elite Privacy protejeaza nu numai afisajul dispozitivului, ci si confidentialitatea in acelasi timp.

Componenta antibacteriana
In comparatie cu tipul mai vechi Glass Elite Privacy, sticla este imbunatatita cu o componenta antibacteriana care poate elimina 99,99% din bacteriile de suprafata, mucegaiul si algele.

Protectie extrem de puternica
Ochelarii de protectie din seria Elite apartin sticlelor de aluminosilicat, care sunt unice in special datorita continutului lor ridicat de alcali. Sticla trece printr-un proces de calire in care ionii alcalini mici sunt schimbati cu altii mai mari, ceea ce creste tensiunea superficiala a sticlei, facand-o mai puternica si mai rezistenta la zgarieturi.

Linia de produse InvisibleShield Glass Elite va oferi ecranului dumneavoastra o protectie de pana la 4 ori mai puternica decat sticla obisnuita.

Perfect transparent si aproape nedetectabil pe afisaj
Sticla este perfect transparenta si nu limiteaza in niciun fel sensibilitatea afisajului. Suprafata InvisibleShield Glass Elite este modificata folosind tehnologia ClearPrint™. Datorita utilizarii acestei tehnologii, suprafata sticlei devine oleofoba. In practica, aceasta inseamna ca transpiratia si grasimea, care creeaza o amprenta, sunt raspandite intr-un strat subtire care permite trecerea luminii datorita tratamentului de suprafata. Datorita acestui fapt, amprenta este practic invizibila, iar sticla ramane perfect transparenta.

Dispozitivul dumneavoastra este astfel protejat maxim impotriva zgarieturilor, grasimii si murdariei. Marginile intarite si tesite se pierd apoi literalmente pe afisaj.