Folie de sticla securizata NEVOX NevoGlass 3D pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

Folie de sticla securizata NEVOX NevoGlass 3D pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

75,00 lei

3 în stoc

Tag:

Descriere

Folie de sticla securizata NEVOX NevoGlass 3D pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

Aceasta folie de sticla securizata pentru Samsung Galaxy S22 Ultra, ofera o protectie extinsa impotriva deteriorarilor si zgarieturilor exterioare, inclusiv a obiectelor ascutite, cum ar fi cutitele si cheile, precum si taierea cu laser pentru o potrivire perfecta. Foliile noastre de sticla sunt cele mai noi tehnologii de protectie a ecranului de ultima generatie. Foarte durabil si rezistent la zgarieturi / rezistent la cioburi, acest protector puternic 9H (nivel de duritate) va va garanta telefonului cea mai buna protectie impotriva picaturilor, loviturilor, zgarieturilor si uzurii normale. Obtineti toata protectia fara niciun volum. Protectoarele de ecran sunt subtiri, ceea ce le face ultra-usoare pentru a permite un protector de ecran de tip „tactil delicat” care promite sa nu interfereze cu sensibilitatea ecranului dvs. tactil. In plus, protectiile noastre de sticla sunt concepute pentru a fi 99,99% transparente pentru a promova o experienta de vizualizare optima, naturala si cristalina.

. Anti-zgarieturi si cadere zilnica.
. Anti-apa si ulei.
. Sticla securizata cu duritate 9H ofera o protectie perfecta.
. Transparenta de 99,99% va ofera o experienta naturala de vizionare.
. Taierea cu laser precisa se potriveste perfect dispozitivului dvs.
. Instalare fara bule, deoarece are un lipici pe ecran complet.
. Protector de ecran cu muchii rotunde pentru carcasa prietenoasa.

Cea mai buna calitate din sticla ultra temperata de la margine la margine este ultra-subtire (0,33 mm grosime), care este realizat printr-o taiere precisa cu laser, lustruita deosebit. Marginile bine rotunjite si compatibile pentru atingere 3D. Acest protector de ecran din sticla securizata promite o compatibilitate deplina cu sensibilitatea ecranului tactil. Ca urmare, HD Clarity care pastreaza experienta sticlei originale.
Rezistent la zgarieturi: Acest protector de ecran din sticla Samsung Galaxy S22 Ultra ofera protectia ecranului de duritate 9H, de asemenea, va poate proteja in mod eficient telefonul de zgarieturi si zgarieturi nedorite prin cutit, chei si alte substante dure. Suprafata ecranului are o duritate puternica, iar sticla temperata 9H protejeaza intregul ecran frontal. Nu primiti zgarieturi, chiar daca este zgariat cu cheile in buzunar.

Protector de ecran Edge to Edge din sticla securizata: telefoanele noastre sunt adesea tinute in posete sau buzunare cu monede, chei, etc., astfel incat sa va puteti zgaria ecranul. Deci, protectia ecranului ajuta la prevenirea zgarieturilor si a altor daune prin adaugarea unui strat de securitate. Protectoarele de ecran va pot ajuta sa pastrati experienta de vizionare originala oferita de telefonul dvs. Deci, puteti incerca paharul nostru.