Reportofon Olympus DM-720 Stereo, 4GB

  • SKU: V414111SE000
  • EAN: 4545350048884

Reportofon Olympus DM-720 Stereo, 4GB

  • SKU: V414111SE000
  • EAN: 4545350048884

749,00 lei

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

187.64 Lei x 4 Luni

Descriere

Redare eficienta a vocii

Prin utilizarea functiei de redare vocala, puteti sari in timpul redarii peste partile fara voce si sa pastrati doar partile fisierului in care exista voce. Aceasta caracteristica eficientizeaza procesul de transcriere a rezumatului intalnirilor. De exemplu, daca 70% din fisierul inregistrat contine vorbire, puteti asculta o inregistrare de 1 ora in aproximativ 40 de minute. Odata ce ati terminat inregistrarea, utilizati functia “Voice Playback” pentru a economisi timp si a imbunatati redarea pentru transcriere.

  
Un clip si un stand pentru fiecare situatie.

Reportofonului vine cu un clip de fixare la indemana, care poate fi atasat la partea din spate a reportofonului. Standul poate fi atasat la buzunar sau notebook, sau poate fi folosit ca un stand pentru a pozitiona reportofonul catre sursa audio, pentru a reduce eventualul zgomotul care apare atunci cand aparatul este plasat direct pe o masa.

  
Sunet clar. De la mare la mic.

O caracteristica unică a reportofoanelor de înaltă tehnologie OLYMPUS este sistemul avansat TRESMIC cu 3 microfoane – pentru cele mai exacte capturi stereo posibile. Utilizează două microfoane direcționale pentru înregistrarea sunetului stereo de înaltă calitate și un al treilea microfon central omni-direcțional care preia sunetul de joasă frecvență. Crește gama de răspuns a frecvenței la 20Hz-20kHz, realizând în același timp o redare stereo naturală.

  
Conexiune usoara pentru salvarea datelor.

Salvati datele cu usurinta si convenabil cu conectorul USB incorporat. Trebuie doar sa il adaugati in PC sau Mac pentru a transfera inregistrarile vocale din dispozitiv pe o unitate de hard disk externa. De asemenea, il puteti folosi ca pe un stick USB pentru a partaja documente.