Monitor smart LED VA Samsung 32″, 4K UHD, HDMI, WiDi, Bluetooth, Warm White

Monitor smart LED VA Samsung 32″, 4K UHD, HDMI, WiDi, Bluetooth, Warm White

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

3.499,00 lei 3.149,10 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Descriere

Monitor smart LED VA Samsung M8 32″ 4K UHD HDMI WiDi Bluetooth Warm White

 Vizioneaza, distreaza-te, lucreaza cu stil!

 Tot ce ai nevoie este chiar pe acest ecran. Vizionezi, lucrezi si te distrezi – totul fara a conecta un computer separat – cu Smart Monitor.
Continutul tau preferat, aplicatiile pentru munca si cele pentru apeluri video sunt incorporate, astfel incat configurarea biroului tau este mai simpla si mai eleganta ca nicodata.

 

00:00Current time00:00

 

Emisiunile tale preferate, toate in spatiul tau
Smart TV Experience

 Divertisment fara efort. Te bucuri de Netflix, YouTube si alte servicii de difuzare in flux, prin simpla conectare a monitorului la WiFi.

 

Emisiunile tale preferate, in spatiul tau

 

Aspect minimalist, Design IconicSlim

 Acest Monitor este creat tinand cont de stilul tau de viata, oferind un design mai modern ca niciodata.
Extrem de subtire si cu un design elegant al camerei video, monitorul ofera un aspect minimalist, care se potriveste oricarui mediu.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/others/ro-feature-smart-m8-32m80b-532306255

 

Productivitate fara PC
Spatiul de lucru

 

Experimenteaza fara PC. Navigheaza pe internet, editeaza documente si dezvolta proiecte, totul fara a fi nevoie de un computer separat. Cu noul Workmode, poti, de asemenea, sa accesezi de la distanta un alt computer, sa utilizezi programe Microsoft 365 si chiar sa te conectezi la dispozitive mobile Samsung, cu Samsung DeX, pentru a lucra fara probleme.

 

00:00Current time00:00

 

Saluta-ti prietenii
Camera video SlimFit

 Participa la orice conversatie. Camera video SlimFit, cu posibilitate de inclinare, iti permite sa creezi unghiul perfect, in timp ce utilizezi aplicatiile preferate pentru apeluri video, precum Google Duo, care pot fi accesate direct prin monitor. In plus, capacul camerei video si optiunea de detasare completa iti protejeaza intotdeauna confidentialitatea.

 

 

Un centru de activitate in casa ta, din orice camera
IoT Hub

 Transforma acest monitor inteligent intr-un centru de control pentru casa, conectandu-l la produsele IoT de acasa cu SmartThings.
Relaxeaza-te stingand luminile, tragand jaluzelele si setand termostatul la temperatura perfecta, totul cu Smart Monitor, pentru o seara perfect relaxata.

 

00:00Current time00:00

 

Doar spui ce vrei
Asistenti vocali multipli

 Cu functia Far Field Voice iti activezi asistentul vocal doar vorbind. Comanzi direct monitorului – chiar si la distanta – si ii spui ce ai nevoie. Este atat de simplu.
Smart Monitor accepta atat Bixby, cat si Amazon Alexa.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/others/ro-feature-smart-m8-32m80b-532306265?$FB_TYPE_A_JPG$

Productivitate pe un ecran mai mare
Conectivitate mobila

 Conectivitate comoda – cu AirPlay integrat poti conecta fara fir dispozitivele Apple la Smart Monitor si poti vizualiza totul pe un ecran mai mare.
Te bucuri de continutul tau preferat de pe un iPhone, iPad si Mac pe Smart Monitor si chiar redai aplicatiile, documentele si site-urile web.

 

00:00Current time00:00

 

Te bucuri de continut cu detalii intense
UHD & HDR 10+

 Rezolutia UHD garanteaza redarea detaliata a fiecarui tip de continut. Suportul HDR 10+ cu un miliard de culori si sRGB 99% creeaza scene mai luminoase si mai intunecate, pentru setari mai nuantate, astfel incat sa te poti bucura de fiecare detaliu.

 

00:00Current time00:00