Casti bluetooth XIAOMI Redmi Buds 3 Pro Graphite Black

Casti bluetooth XIAOMI Redmi Buds 3 Pro Graphite Black

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

245,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Tag:

Descriere

Casti bluetooth Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, Graphite Black

 
 

35dB de anulare a zgomotului profund 

Va permite sa va bucurati de mediul inconjurator cu mai putin zgomot de fond

Castile utilizeaza o tehnologie dubla de anulare activa a zgomotului, cu un microfon de returnare si un microfon de preluare. Acestea suprima in mod eficient zgomotul ambiental si reduc excesul de zgomot in canalul auditiv. Anularea zgomotului poate ajunge pana la 35dB.

 

Eliminarea profunda a zgomotului

Metrou, avion

Atunci cand calatoriti cu metroul sau cu avionul, amortizeaza in mod eficient zgomotul motorului si alte zgomote de vibratii din interiorul cabinei, facand calatoria linistita si placuta.

  
  

Reducerea echilibrata a zgomotului

Cafenele, parcuri

Atunci cand va relaxati intr-o cafenea, amortizeaza eficient zgomotul ambiental, permitandu-va sa va bucurati de o dupa-amiaza linistita.

  
  

Reducere discreta a zgomotului

Biblioteci, birouri

In mediile relativ linistite, cum ar fi bibliotecile sau birourile, amortizeaza zgomotul de fond, permitandu-va sa va bucurati de un moment de intimitate.

  
  

IA poate adapta mai eficient sunetul in functie de nevoile urechilor dumneavoastra

Un algoritm de inteligenta artificiala (IA) evalueaza scenariul pe baza nivelului de zgomot ambiental si a practicilor utilizatorului. Reglati adancimea de anulare a zgomotului pentru diferite medii.

  

Reducerea zgomotului de conversatie cu trei microfoane

Audibilitate clara chiar si in medii zgomotoas

Trei microfoane, impreuna cu un algoritm de reducere a zgomotului de apel bazat pe un model de retea neuronala, sunt capabile sa capteze cu precizie vocea umana, reducand in acelasi timp in mod eficient zgomotul ambiental. Acest lucru permite conversatii clare, fara interferente, chiar si in medii zgomotoase.

  

Mod dubla transparenta

Ascultati sunetele din jur fara a scoate castile

Atunci cand este activat modul de transparenta, puteti auzi in continuare sunetele ambientale fara a fi nevoie sa va scoateti castile. Comutati la modul de imbunatatire a vocii pentru o voce umana mai clara. Sunteti liber sa vorbiti cu un prieten cu castile in urechi.

  

Bobina vocala din material compozit de 9 mm

Extrage mai multe detalii sonor

Bobina vocala din material compozit de 9 mm cu diafragma vibranta ofera o experienta acustica excelenta. Dupa reglarea de catre un profesionist din laboratorul de sonorizare intern al Xiaomi, sunetele inalte sunt clare si nedistorsionate, in timp ce sunetele joase sunt bogate si evidente, cu caracteristici sonore mai rafinate.

  

28 de ore de autonomie ultra lunga a bateriei

Nu incetati sa va bucurati de muzica

Cu un cip incorporat cu consum redus de energie, castile pot functiona pana la 6 ore cu o singura incarcare. Cu ajutorul carcasei de incarcare, castile pot rezista pana la 28 de ore. Bucurati-va de muzica ore in sir.

6 ore

O unica utilizare (cu reducerea zgomotului dezactivata).

28 ore

Durata totala de viata a bateriei (cu reducerea zgomotului dezactivata).

  

Incarcare rapida

Incarcare fara fir

Cu incarcare rapida, castile se pot incarca in doar 10 minute si va permit sa ascultati muzica timp de pana la 3 ore. Daca bateria este descarcata, faceti o scurta pauza si lasati-o sa se reincarce. De asemenea, carcasa de incarcare este compatibila cu incarcarea fara fir Qi, ceea ce face incarcarea extrem de practica.

  

Posibilitatea de a conecta pana la doua dispozitive in acelasi timp

Comutare inteligenta intre divertisment si munca

Aceleasi casti pot fi conectate simultan la doua dispozitive de pe platforme precum Android, iOS si Windows, permitandu-va sa treceti cu usurinta de la divertisment la munca. Imperecherea Bluetooth se face deschizand cutia castilor de langa telefon sau facand clic rapid pe fereastra pop-up. Acest lucru va permite sa utilizati noua metoda de imperechere rapida.

  

Atingeti de doua ori pentru a raspunde la apel

Atingeti partea din spate a castilor pentru a accesa comenzile, cum ar fi comutarea modurilor, intreruperea si redarea muzicii etc.

De asemenea, accepta controlul vocal la desteptare.

Atingeti de doua ori

  • Raspundeti/pastrati convorbirea telefonica;
  • Redare muzica / Pauza.

Apasati si tineti apasat pe una dintre casti

  • Reducerea zgomotului / Transparenta;
  • Comutarea modului.

Atingeti de trei ori

  • Treceti la urmatoarea piesa;
  • Deconectarea conexiunii.
  

Detectarea in ureche

Redarea muzicii poate fi intrerupta automat atunci cand castile sunt scoase din urechi. Redarea muzicii poate fi reluata daca puneti castile la loc.

  

Rezistent la apa pana la IPX4

Rezistenta totala la stropire pentru a proteja utilizatorii impotriva transpiratiei si a stropilor.

  

Mai multe tipuri de varfuri de ureche din silicon disponibile

Trei dimensiuni de varfuri pentru urechi, inclusiv mari, medii si mici, pentru o experienta de utilizare mai confortabila.

  

Gaseste-ti castile

In raza de actiune a Bluetooth-ului, va puteti localiza castile pe baza semnalului sonor.