Camera de supraveghere Eve CAM

Camera de supraveghere Eve CAM

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

700,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Tag:

Descriere

Camera de supraveghere Eve CAM

 
Cu ajutorul camerei de securitate de interior Eve Cam, puteti urmari cu atentie casa dumneavoastra 24 de ore din 24. Primiti notificari pe iPhone-ul dumneavoastra imediat cand ceva se intampla ceva in casa si totodata, protejati confidentialitatea spatiului personal in acest proces. Eve Cam este realizat exclusiv pentru Apple HomeKit Secure Video, construit pentru a va mentine datele in siguranta. Indiferent unde va aflati, aveti acces direct si complet criptat la Eve Cam, asigurandu-va ca numai dumneavoastra puteti vizualiza videoclipuri live sau inregistrate.
 
Indiferent de modul in care folositi Eve Cam, puteti decide cand ar trebui sa fie activata si cum ar trebui sa functioneze. Setati Eve Cam sa se dezactiveze automat atunci cand toata lumea este acasa, de exemplu. Puteti chiar sa controlati cand doriti sa primiti notificari, de fiecare data cand apare miscare in casa sau numai atunci cand sunt detectate persoane sau animale de companie.